Канадська Кібер-Січ
-
Вам сюди www.facebook.com/groups/vrajenniya.ua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
У Хмельницькому попи УПЦ МП та прихожани побили військовослужбовця ЗСУ Кончені
-
Магазин Staples
-
Попередньо - це момент вибуху
-
владлєн татарській фсьо
-
Батько @DP19910110 знімай піни всі
-
Хто буде приймати участь?
-
www.facebook.com/groups/232967314782173/permalink/769356357809930/?mibextid=S66gvF
-
Коли наступний раз?
-
А вчора батя піну пивну знімав з народом? Бо я пропустив (((
-
youtu.be/4Rk5tSpIf7s Виклав відео. Потім буду робити щє одну лайф лекцію на цю тему, і також по страхуванню. Протягом тижню також буду викладувати матеріали по RRSP та TFSA і інші штуки.
-
мені срочно треба щось доставить
-
так, планується лягти спати раніше, бо завтра на роботу )
-
Стогодні щось планується ? Хтось десь збирається ?
-
Барбекю на 12 в централ парку Бернабі на 15 квітня? Формат івента: Загальний сбір сім'ями, з дітьми, щоб всі зі всіма могли познайомитись, поговорити, і таке інше. Хто за, ставимо лайки.
-
По середах пропрную зробити зустрічі для обговорення і вирішення проблем або перешкод на шляху одне одного (бізнес, професійні перншкоди, особистий розвиток). Формат brain storming де кожен має визначити проблему і ми групою допомагаємо інформацією, креативом і такє інше. В цю середу пропоную зробити тестову зустріч в Zoom в 6.30 вечора. Ставте лайки хто хоче спробувати такий формат.
-
По середах пропрную зробити зустрічі для обговорення і вирішення проблем або перешкод на шляху одне одного (бізнес, професійні перншкоди, особистий розвиток). Формат brain storming де кожен має визначити проблему і ми групою допомагаємо інформацією, креативом і такє інше. В цю середу пропоную зробити тестову зустріч в Zoom в 6.30 вечора. Ставте лайки хто хоче спробувати такий формат.
-
Українізація - це коли я не на роботі, а тут українська музика 😁
-
Жаль..
-
план не спрацював...
16 Jan 2023, 06:08
11881/24295
about 12 hours ago