Канадська Кібер-Січ
-
Мова чату - українська, неважаливо згодні ви з тим чи ні
-
Это слова одного з наших вийскових
-
Я не розумію, що такого в тому, що група людей хоче зібрати україномовне комюніті?
-
Що за дитячі бунти постіно в таких групах? Це все одно що прийти в м'ясний ресторан і кричати де риба мене дискримінують
-
Знайдіть групу, в якій можна російською - таких повно
-
В мене доречи з украинською все гарно, але я знаю банкир людей що з схидных регионив та не розмовляють украiньскою Але вважають себе украiнцями, а вы ix притесняете) на все добре
-
Можете перейти до моєї групи у моєму профілі там млжнь розмовляти будь якою мовою
-
Я працювала зі сходом України три роки, волонтерила з тими же людьми - всі вони можуть розмовляти українською або обирати чати з російською. У вас "подмєна понятій" і російські наративи про "прітісненіє"
-
Прітісненіє - це приходити в чат до людей, які зібралися вшанувати свою мову і казати, що так неможна
-
Ахахах їх покарання вчити українську 😂😂😂😂😂😂😂 та ну, я думаю що група була створена для допомоги інформації та іншого, давайте не будем говорити про людей які спілкуються на тій чи іншій мові, а почнем вирішувати питання які варто розглянути…і з якими зіткнулися люди які прибули сюди, а якщо у вас є якісь питання до людей які спілкуються іншою мовою, то варто написати тій людині особисто, я так вважаю
-
Хто новенький у Ванкувері, заходьте до нас теж 😉 t.me/newukrainiansvancouver