Канадська Кібер-Січ
-
Шукаєте ферму? НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Стань собі "ландлрдом". Деталі, підказки - звертайтеся у приват. 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості БС оплачує продавець. Facebook: Lara Bezglasna Facebook page: Vancouver Realtor Lara. Diamond Home with Lara
-
НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Стань собі "ландлрдом". Деталі, підказки - звертайтеся у приват. 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості БС оплачує продавець. Facebook: Lara Bezglasna Facebook page: Vancouver Realtor Lara. Diamond Home with Lara
-
НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Стань собі "ландлрдом". Деталі, підказки - звертайтеся у приват. 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості БС оплачує продавець. Facebook: Lara Bezglasna Facebook page: Vancouver Realtor Lara. Diamond Home with Lara
-
В Бернабі це було ще вчора,так що очі пекли
-
Всім привіт. Підкажіть, чи хтось шукав/знаходив роботу в місцевій айтішці -- QA, testing? Чув неодноразово, що в Канаді добре працює нетворкінг. Чи це так? Може, хтось в курсі нетворкінг івентів в місті в осяжній перспективі?
-
Я вважаю на основі цього будемо планувати проект
-
Потрібна інфа про co-op як вони тут почались, як увесь процес в деталі. І як вони зараз.
-
Привіт. Ти трохи помилився чятіком. З мого досвіду в тг живий 1 іт-ний чат на Канаду. Є ще один але там маскалів є трохи і маскальська домінує. І в фб є група із чатом. +- жива. В цих чатах можна більше порад отримати. По нетворкінгу в місті. Я хз. Найкраща ідея що є -- шерстити meetup . com і шукати те що тобі підходить.
-
Дякую за інфу і посилання👍
-
Не смачно, на жаль 🥲
-
Залиште дрінкувер в спокої , будь-ласка 😊