Канадська Кібер-Січ
-
А про наш бедтайм ти подумала)
-
Доброго вечора Шукаємо співорендаторку(ів) на 3-4 місяці в окрему кімнату, дівчину або пару. Квартира знаходиться в Бернабі, неподалік від SFU, гарна транспортна розв'язка. Договір підписуватимемо напряму із лендлордами. Ціна 820$ з людини або 1230 з пари, фото і всі деталі напишу в приватні повідомлення.
-
Дякую!
-
Ось тут людина пропонувала свої послуги ⬆️⬆️⬆️
-
Доброго дня! Мене звати Лариса я з міста Чернівці. Хочу вам запропонувати свої послуги швеї. Я можу відремонтувати ваш одяг та одяг ваших рідних, відшити невеликі замовлення .Живу у Vancouver ,Marine Dr. (поряд станція метро)Прошу звертайтесь в особисті повідомлення.
-
m.facebook.com/watch/?extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=69CR2R&v=786847823236438&paipv=0&eav=AfZyPRsAwWtaVpSZlaEmxCrqHTOoxg7P-qbTKJSCpXa0IrIY-XgPXheD6anFsDD-RT0&wtsid=rdr_0z67Zx7F58xIrwN0c&_rdr
-
Серйозно, так мало зібрали ? Піздець якись 🥲
-
Давай підсумок, це кращій показник. Батько молодець, зробив 159% відсодків більше ніж весь цей перформанс. «Нагадувати» потрібно з розумом. PS зараз я розумію нашого …(name), з котрим ти пішов у контри, або іншим. Передивився відос з 5 лейн брідж… жодного з волонтерів, а так би на пташку зібрали би тис 15-70. Мабуть мадами витратили усе на вишиванки і стаіл, про холопів промовчу. Курво, година роботи в середньому це 30 баксів, кава (сорян «кофЕ») це 3-7 баксів і не можемо скинути $20? Курво, а про те, що після 100500 години на «мосту» хтось питає про міст? (Для тих хто не розуміє, я не про Бурард, і мені вас не шкода) А про те, як робити закупи у DS tactical це навіть випало з мейнстріму. Прапором жопу обгорнути, от це «стаіл», курво Бля …