Канадська Кібер-Січ
-
мова про пожерти в закладі. до чого тут путівки. зайшли в мак, мужик заплатив. оце подарунок! зайшли в ікею за хотдогами, вона заплатила. ммм та досить вже подарунками закидувати! не свято ж сьогодні! ну ви такі дивні))). так само і рєстік дорогий. ну яка різниця. ви ж про відносини кажете і побачення, а не те шо там друг сказав шо це подарунок
-
О бачите, вже пішли торги…. Вспомнив старий анекдот …. Але не розкажу))))
-
Під столом…. Якщо математичний підхід використовувати, то ми дійдемо до …. За такою логікою, якщо зводив мадам чи хлопця (на будемо ображати наших лгбтю членів комюніті) в рестік на $500, то вона/він має тобі «дати» бо це по місцевим цінам від 2,5 годин якісної професійної секс послуги? Дівчата, ховайтесь, зараз підуть фінансові розрахунки
-
Ну мій друг коли ми були в ресторані, я хотів заплатити за себе. Коли тягнувся за гаманцем він сказав мені не переймайся це подарунок і добрий жест Ви сприймаєте ці речі як буденність і не помічаєте які подарунки вам роблять ваші половинки. Чи то час, чи то увага, квіти ітд Коли чоловік оплачує та організовує путівку чи виїзд на природу, курорт це теж не подарунок?
-
Курво, найкращій подарунок дівчіні, що зробив їй сам (хоч би своїми руками), а рестік чи кіно …