Канадська Кібер-Січ
-
Зрозумів
-
Так family guys рулят двіж у старій групі у фб (там є відчуття, що і є тільки сімейні). Зводить кіндерів на любу гору зі sliding zone, там вони швидко знайдуть друзів. Були б у мене кіндери, я б їздив з hot moms знайомитись
-
А яка мова спілкування?
-
Бідні люди вже не знают де який чат 😂
-
Так, тут усе зрозуміло
-
Московіти
-
Реклами руського чату у нас не буде
-
Де ) ви шо таке кажете
-
Вітаю усіх з переможним 2023 роком Нагадую, що вже 7 січня я запрошую усіх на Різдвяний концерт у Ванкувері Різдво найкращий час для того, щоб пригадати українські традиції, співати колядки, куштувати смачні страви та насолоджуватися спілкуванням у колі рідних та близьких. На жаль, цьогорічне свято багато українців проведуть далеко від дому. І тому нам всім, як ніколи, у ці дні потрібні підтримка та відчуття єдності. Щоб їх отримати та відсвяткувати православне Різдво разом, я запрошую усіх українців Ванкуверу на Різдвяний концерт. 🎄 Дата проведення 7 січня 2023 року о 17:00 На ньому ви зможете: - послухати українських колядок, щедрівок та новорічних пісень; - поспівати разом; - скуштувати 12 український традиційних страв ( кутя, 2 види вареників, голубці, салати, підливка і багата іншого) - отримати можливість виграти гарні подарунки. Вартість квитка 45$ Дитячий ( 7-15) 25$ (10$ від кожного квитка на допомогу Україні, із точним звітом через 1-2 тиждні після заходу) 🎄Місце проведення 154 East 10th Avenue, Vancouver, BC V5T 1Z4 Щоб придбати квитки, потрібно написати мені 🙂 🎄Я хочу нагадати кожному, що не важливо, де ви знаходитесь, самі чи з рідними, у вас завжди знайдеться місце, де ви зможете почувати себе, як вдома🙂💕 Приходьте, щоб поринути в українські традиції святкування Різдва та допомогти Україні попри відстань та кордони. fb.me/e/2woqKsIfy?mibextid=N4tvPT
-
Привіт, дякую що завітали та привітались. По перше, ми нічого не продаємо про івенти, по друге, голубці, салати, то є супер, але ви кажете що нагадуєме кожному. Але ми не святкуємо Різдво 7го, ви з нами?
-
Ви знаєте, коли ви прилетіли в Ван, у вас досі годинник та календар на старому часі?
-
Руського від слова Русь? То хіба була реклама росіянського чату, чи кацапстанського.
-
То ви маєте рацію, гарне питання… я у українські не дуже. Давайте конкретизуємо: як звати орків, русню, та московитів