Канадська Кібер-Січ
-
найкраще шукати на craigslist та marketplace. можна також по нашим групам полазити, вас обов'язково знайдуть наші рієлтори, але вони, як правило, беруть страшенну комісію
-
Вже всі отримали Т4 і час податків, та права резидентів (зараз лендлорд має право змінити ціну оренди - але є борд), може лекцію про це? Ти ж це добре знаєш. Стільки «благодійників» зробити вам податки… це ж ппц, безкоштовно тільки … не йдіть до церков, фейкових комюніті за безкоштовними поданнями податків, це не я вам кажу а CRA! Розберіться самі, купа справді благодійних семінарів на цью тему, навіт тут вам розкажуть і накидають .gov посилання
-
Я давно вже тут, крейг і маркет -70% scam (але фб намагається блокувати сками дуже швидко). Ріелтор на аренду не ховає номер ліцензії і навіть більше того, усюди її вам впарить. Нажаль у ніх черга. Але знайти самому можливо.
-
У Вані краще за все агенти, що нікуди не дінуться, ось наш Адмін має право знаходити і здавати житло, тому він і мовчить, здає хати лише фін афортам і лише від онерів (але іноді дае у групу благодійні, рідко, повідомлення ). Він відповідає за вас майже рік перед оунером, тому і справжні агенти тут такі не гнучкі.
-
Абсолютно можливо! Я знайшла житло за 4 дні) житло, яке підпадає під всі мої критерії, а мене їх було дуже багато 😄 якщо менше критеріїв було б то ще швидше забронювала б. На другий день пошуків знайшла дуже хороший варіант, і вже навіть подивилася його, але не подобалося місце і будинок без спортзалу ахаха
-
То я і кажу, знайти самому можливо (і дешевше у рази). Я би не шукав з спортзалом - це відголосок 00х, зараз купа місць з залами. Мій комюніті центр надає пендів будь-якому залу у будинку
-
Мені здавалося в будинках 00х немає спортзалу 🤔 ну в мене буде новенький, зі спортзалом, як я і хотіла, в самісінькому Даунтауні 🥰🥰🥰
-
У будинках до 2007 - спорт, корт і бас було мандаторі
-
Круто)
-
Бернабі - до 2010
-
Але толі гідро коштувало 0, наприклад зараз - ви власник і у вашомукомплексі є бас - яка страта пеймент у вас буде зараз у 2023?
-
Навіть не знаю що таке страта пеймент 😄
-
Якщо ви орендуєте і є старий пул і інше, то круто. А якщо купувати, чи орендувати (найгірший варік, бл ви платите за все) - страта з’їсть усе. Тому нові елітки будуються без такої приблуди, краще мати членство у клубі де є спортзал та бас
-
Щастлива людина, не мала справ с стратою (осмб по нашому). З
-
Ну, власникі нерухомості, поясніть, чи усі увійшли у страту?
-
В магазині де я працюю набирають працівників. Може комусь буде цікаво. Це в Ванкувері. Платять трішки вище мінімалки , але спокійна робота та і англійську з покупцями можна попрактикувати. Пошта магазину [email protected]
-
Яка ти лапочка, дякую🫶🏻
-
У мене був список, але то все особисті «дівчачі» речі типу підстригти кінчики, відвідати косметолога і тд Був ще пункт зарееструватися в ковідному якомусь додатку, але то вже відмінили)