Канадська Кібер-Січ
-
Адмін точно йде, я не впевнений поки …
-
Я з колєжанкою іду :)
-
Дівчата, шукаєте бесідку для україномовних українок у Ванкувері з визначеною позицією і з хорошою модерацію + бот на видалення російської мови і деяких слів? Тоді вам до нас – t.me/+FthbsS7K__00Y2Zi
-
то для жінок
-
Якщо неможна, я делетну)
-
дякую ♥️
-
Вааау круто як. А яких китів бачили? Косаток чи горбатих?
-
Горбатих китів, касаткі то є дельфіни (або вбивці китів) я ліцензований шкіпер і працював у whale watching company тут у вані, майже 3 сезони, пока вчився у універі, але і після того не впевнений, яки були кити (потрібно фото фліпера, потім номер). Але касаток літом ми бачим дуже часто (резидентів, транс - я маю респонд на телефоні і стараюсь не відвідувати ці місця, де проходять транзитери)
-
Я все мрію побачити горбатих 😍 Виїжджала один раз в Вікторії дивитися китів, але тільки косаток бачила
-
Олдскульні часи минули, навіть WWC не має право наближатися до китів ближче ніж 300 метрів, але ми рухались заздалегить прокладеним маршрутом і на спорті вимкнули двіжки, не наша провина, що хамбак тричі вийшов в 5і метрах від нашого човна
-
Для китів не існує законів. Куди хочуть туди і пливуть ))
-
Дєн, Гугл в поміч, у Howe Sound сьогодні був аншлаг, навіть БС феррі змінили маршрут. Нам реально пощастило