Канадська Кібер-Січ
-
О, в мене їхні Лебеді одна з улюблених пісень віднедавна^^
-
🚨 Ванкувер, привіт!!! Перший український стендап клуб в Канаді «Standupavangard» летить до Вас зі стендап концертом, тож здається ми знаємо, де ви будете ввечері 18-го лютого 😉 Друзі, якщо Ви любите весело проводити час та сміятися, або просто хотіли б дізнатись, що таке стендап 🎤 То ми запрошуємо Всіх до себе на концерт, де будуть виступати досвідчені коміки з перевіреними та смішними жартами 🔥 Ми вже чекаємо побачити усміхненими Вас та Ваших близьких 😌 Бронювання місць в діректі нашого ІНСТАГРАМА standupavangard 💬 📍Місце: «Funky Winker Beans» 37 W Hastings St, Vancouver 🗓️Дата: 18.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $30
-
Люди, поясніть мені, будь ласка, як тут сортується бісове сміття, бо нема сечі терпіти ці пекельні борошна Відсортувала пластик - пляшки, пластикові контейнери з-під їжі (помиті і висушені!!!), пластикові стаканчики. А його знову не вивезли Це я погано відсортувала чи вони підараси?
-
Sooke правильно
-
Різні округи мають різні правила. Зазвичай власник чи менеджер будинку має їх роздрукованими. Попросіть в них. Або спитайте, на якому сайті почитати.
-
ти вже вернувся назад? Чого?
-
Поширте будь ласка
-
Не сортувати сміття, це ваш вибір, покищо. Я за те, щоб штрафували. Курво, си важко покласти пляшку у один контейнер, пластикову в іншу, батарейи і тек в бокс, органік - най важке. Але вивозять в різні дні.
-
То етік міст ви пропустили, добре, це East Sooke (это хотів вже іде з нами на поромі, це буде пекельна крабалка і я вже відчуваю …), дякую, чекав на відповідь (навіть якщо у Гугла написати (Сук БС, иходитт правильна відповідь)
-
Я адмін і б це видалив к пеструнас, але у нас вільний чат. Додам, не можеш відсортувати сміття, прямуй у місто Уренгой, чи Бля ошекарола. Нащо ти до людей приперся?