Канадська Кібер-Січ
-
Я маю на увазі «справжній Ганг С», що зараз ДТ Сюрея - Північ
-
Зо я і казав, південь (що Суріка, що Річмонда - рай) але Північ то як Хастінгс
-
Цікаво, Адмін у долі?
-
Розповісте про свій досвід? У мене він багатий але я і гарні місця якось у темному світі розповідаю
-
Sorry, to sell or buy in our group is not allowed, but we don’t ban or delete massage. If anyone interested- ok.
-
No rules, you do right. But not be surprised if nobody responds
-
Тут у ВС мені довелось пожити у Порт Муді на Airbnb, гарне місце, потім шість місяців на сході Річмонду у Квінсборо. Останні півтора роки на півдні Суррею. Район Грандвью Тут справді непогано доя спокійного сімейного життя. Гарні нові школи. Здебільного таунхауси Компромісний варіант по вартості нерухомості та якості району. Дуже не хватає скайтрейну. Якби він тут був, район був би ідеальним
-
Я розумію, що це твердження «глупАє», але коли ви бажаєте придбати житло, дивиться план будівлі Скайтейну (я купував тачку у порт Муді, ще коли скайтрейну там не було), та і хайрайзів теж, вони з’явились буквально нізвідки ( за три роки у районі … навіть старі халупи виросли у 3 рази і нікуди не впали зараз), мій друг і сокурсник регтанув ванбедрум у 2017 там за аж 700, і це були якісь незрозуміли ціни (хто скаже що тоді і зп були інакші, welcome до гос сайту, калькулятор і вперед)
-
У мене пропозиціЯ (до адміну теж, цім ми можемо бути корисним у нашому комюніті): Ви приїхали чи вже давно мешкаєте у Великому Вані (це і Суррей, ДТ і увесь), чого вам не вистачає у побуті та їжі, чи відпочинку? Що було вдома, а зараз не має?
-
Я так і робив. Але вздовж Фрейзер хайвей, де почали будувати скайтрейн район мені не подобається. Ленглі теж не зачепило. А тут все чисто, тихо, спокійно і немає відчуття моноетнічного гетто. Зновж таки, я ціні таунхаус по ціні квартири у Барнабі. Поруч лоукостовий аеропорт у Белінхамі. Реально вийти з дому та через три години вже бути у Сан Франциско
-
Я так розумію ви вже давно. Таунхаус у вас вже накидав не тільки апартам в Метротауні, але і майже таунхаусам, моя думка і судження (зараз Бернабі цікавий лише тількі однієї групі покупців)
-
Мені подобався Барнабі та Коквітлам, але апартменти не хотів, таунхаусів там мало, ті що є дуже старі, та і ціна на них для мене була зависока. Великий плюс цього району це скайтрейн. А от суттєвий мінус, що автомобільна логістика зав‘язана на перший хайвей, який стає непроїздним у напрямку Ванкуверу , починаючи з шостої ранку
-
Чи можно оригінальну силку, ми ж не банимо, якась дичина з «псевдо гідами із Вана» (я був членом асоціації 4 роки, це фейк)про погану їжу, це воно? А де кліп?
-
Та ви зараз у тоннелі не стояли ….
-
У мене пропозиціЯ (до адміну теж, цім ми можемо бути корисним у нашому комюніті): Ви приїхали чи вже давно мешкаєте у Великому Вані (це і Суррей, ДТ і увесь), чого вам не вистачає у побуті та їжі, чи відпочинку? Що було вдома, а зараз не має?х
-
Тонель то дупа, я з неї (на першому теж стояв з доброти до дому, але там хочь які варіанти є).