Канадська Кібер-Січ
-
Згоден, весь шмат нарізаний на фото меньш кіло
-
Хто нутьгує за справжнюю дунайкою чи оселедця - буде шанс взяти найкращого (у грудні починається сезон), можемо скооперуватись.
-
А яку ви шукаєте? У нас був один hr у чаті, може він відгукнеться, чи Ви скажете що шукаєте (не обов’язково)
-
Доброго вечора. Я шукаю роботу зараз. Англійська середня, з 10 до 5 години(поки дитина у школі)...розгляну різні напрямки . Які поради можете дати? До цього працювала менеджером з продажів, організація різних заходів, маркетинг, трохи рекрутинг, вивід продукту на ринок
-
Добрий ранок.Можливо хтось летить із України у Ванкувер найближчим часом? Хотіла б сороку вишиту по можливості щоб взяли сюди.
-
Ну раз всі питають то і я спитаю 😃може в группі є люди з ігрової індустрії що могли б проконсультувати, бо шукаю роботу 3д дизайнером, англійська вільна , єдина проблема весь досвід архітектурний (візуалізація приміщень).
-
Кінг Єдвард Safeway
-
m.facebook.com/?tbua=1#!/profile.php?id=1327426951 я його знаю особисто, спитайте у нього, він ще і ютуб канал веде
-
А чому не спробувати піти тренером, чи інструктором . Вам надо з’їздити в якусь балетну школу і знайти там контакти
-
Потрібно особисто, на електронку тут не реагують особо. Ось я таку бачив на Кінгсвеє grandballetvancouver.com/
-
Відразу спитайте в сторі buckwheat, я її вчора сам ледве знайшов, її чомусь видругий відділ перенесли
-
Друзі щодо сьогоднішнього вечора багато людей написало в повідомлення що не може прийти, тому той хто хоче прийти пишіть мені приватні повідомлення. Наше місце в ресторані під лекцію на 8 все щє є і в паб думаю все щє бажаючі є, але якщо буде небагато людей то думаю варто перенести на наступну п'ятницю.