Канадська Кібер-Січ
-
Маркетінг
-
Особливо мене вражає коли вони вдягають оранжеві футболки, коли знаходять наступне масове поховання дітей… можливо я щось не так зрозуміла, але мене жахають ці історії про те що вони робили з місцевими. І замість розслідувати і покарати хоч на папері винних, вони одягають оранжеве 😑
-
Минулого року слухав подкаст як Батько Римський прилітав в Альберту. І месцеві скаржились, що вибачення в кішеню не покладеш. А віз і нині там. Газі Джек(Леніна) в Газтауне зкинули. Пар людям дали випустити. А віз і нині там. Кішені в них порожні. Тому вони і злі такі.
-
Кляті імперці
-
В Австралії десь в 1980х зупинили забирати дітей у аборигенів. І відавати їх білим.
-
Імперія перетворилась в Співдружності націй. Але віз і нині там(
-
Пил у очі ака маркетінг(
-
До речі , ніхто не знає адреси може якихось speaking club ? Бо в бібліотеці біля мене взагалі немає 😪 Може хтось ходить, то будемо разом ходити 😊
-
Велосипедики +
-
Чи залишається податок 20% на покупку, для нерезидентів?
-
А на якому ресурсі, можна почитати більш детальну інформацію, по цій новині?
-
Канада смягчает некоторые ограничения на покупку жилья иностранцами Теперь нерезиденты, имеющие разрешение на работу в Канаде, могут приобретать жилую недвижимость. Для этого у них должно оставаться не менее 183 дней до окончания срока действия разрешения на работу, и они должны приобретать только одну недвижимость, чтобы иметь право на покупку. Неграждане Канады и иностранные компании также могут приобретать жилую недвижимость, если они намерены развивать ее, и могут приобретать свободные земли, зонированные под жилую или смешанную застройку, для любых целей.
-
Який райончік?
-
Я в Ленглі ходив