Канадська Кібер-Січ
-
Всім привіт. В цю п'ятницу в 8й годині вечора буде лекція на тему "Трудові відносини в Канаді". Думаю то дуже цікава тема тому багато людей мають першу роботу в Канаді (а може і не першу) і не мають ніякого уявлення що є по закону, а що ні. Збиратись будемо особисто. Готель Holiday Inn в даунтауні виділив нам частину свого ресторану для цього івенту.
Звісно це безкоштовно, але кожен платить сам за свої страви і напої в ресторані.
Адреса 1110 Howe St, Vancouver.
Після лекції, якщо будуть бажаючі то зробимо похід по барах:)
Пишіть в повідомлення хто буде. @Dan_Paul_BC
Лекція на українській мові:)
Дякую. Чекаємо:)
-
Привіт. У нас в групі є професійні трак драйвери з досвідом доставки 40ft контейнерів?
-
Потрібна консультація. Як з вами краще зв'язатися ?
-
236-988-8198 мій контакт
-
Усім новеньким наше вітання!0
-
Усім привіт. Нещодавно у Ванкувері. Проживаю у Даунтані. Шукаю роботу. Раніше працював на фермах, але вирішив з ними вже закінчити. Шукаю роботу у сфері будівництва. Маю мінімальний досвід. Але готовий до будь-яких пропозицій 24 роки, займаюся спортом, без шкідливих звичок, звик до тяжкої роботи
-
Зараз ще в Україні , які з/п були якщо не секрет ? І яка вартість оренди житла ?
-
Ти про що саме питаєш?
-
Про Ванкувер )
-
Але я тільки шукаю роботу
-
Назва може бути люба , з іншими Ванкувер Каналами - чатами взвємореулама , і чим саме вирізняєтеся від інших чатів