Канадська Кібер-Січ
-
Сьогодні я провів декілька зустрічей щодо залучення благодійників до роботи фонду. Всі співрозмовники розуміють наші цілі, але, на жаль, останнім часом ми натрапляємо на труднощі у залученні фінансової допомоги. Люди виснажені, тому кожен збір коштів є дуже важким завданням. Не дивлячись на те, що важко ми маємо як громадянське суспільство цим займатись допомагаючи державі. Проблема реабілітації стає все більш актуальною. Вже можна бачити великі черги військових на ВЛК, і, ймовірно, в майбутньому більшість з них будуть потребувати кваліфікованої реабілітації. З нашого боку, ми як фонд, намагаємось створити умови для всіх охочих отримати необхідну допомогу. Для старту плануємо надати допомогу 45 людям протягом пів року, але найбільш важливою є методологія відновлення. Описаний повністю процес для подальшого відтворення благодійними організаціями та меценатами. Тому я хотів би попросити вас звернути увагу на цю проблему та підтримати наш проєкт будь-яким можливим способом. Якщо ви можете розповісти про наш збір - будь ласка, зробіть це. Якщо ви можете пожертвувати фінансові кошти - це дуже допоможе. Також є опція прямої передачі необхідного напряму в центр. Дякую вам за увагу до нашої проблеми та за підтримку. Традійно - залишаю банку у посиланні, а в світлині необхідне обладнання send.monobank.ua/jar/7PMjgDrwxF
-
В мене є знайомі геї, котрі дуже поганих людей називають підорасами
-
Шо ж тут поробиш
-
Їх так називають люди з обмеженими мізковими здібностями
-
Ніяк
-
Амінь )
-
Там онлайн податися на неї можна
-
Можна отримати субсидію, якщо сім‘я заробляє менше якоїсь суми у рік. Ціни залежать від міста. Про субсидію можна погуглити або спитати в комьюніті центрах, де є всередині послуга садків
-
Де я можу знайти доглядальницю/ка для моєї дитини? 1) www.wstcoast.org/choosing-child-care/search посилання на Ваш місцевий ресурсний центр по догляду за дітьми 2) www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports/caring-for-young-children/how-to-access-child-care 3) Групи для батьків 4) Громадські соціальні (комюніті) центри 5) Сарафанне радіо
-
Доступна допомога по догляду за дитиною Урядова субсидія (допомога) Чи маю я право на цю субсидію? Умови, які мають бути виконані: 1. Ви є громадянином, постійним резидентом або захищеним біженцем; 2. Дохід сім'ї не перевищує $111,000 (або менше); 3. У вас є поважна причина для необхідності догляду (наприклад, ви потребуєте допомогу зі школою, дошкільним закладом, роботою, медичне обслуговування); 4. Догляд, на який ви хочете оформити субсидію, не надається членом сім'ї, який проживає з вами; не вважається розважальним або епізодичним. Посилання на субсидіальну програму: www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports/caring-for-young-children
-
Добрий день! Ukraine Harmony Help Centre буде відкритий для відвідування у четверг з 1pm до 4:30pm. Запрошуємо всіх, кому потрібна допомога з одягом, взуття, побутовими товарами та засобами гігієни! Дуже багато одягу, дитячого одягу для будь якого віку та інших користних речей. Нагадую адресу 3777 Kingsway Ave in Burnaby. Зустрінемо всіх у головного входу біля охорони. UHF 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Це не зовсім так) Це проблема не тих, хто геїв називає підарасами, а саме геїв які на це ображаються . Це так само якби кацап ображався коли його називають мразотою/гімном/хуєсосом і іншими синонімами слова кацап. Різниця лише в тому, що більшість кацапів не обирали чи народитися їм кацапнею. Це, звісно, їх ніяким чином не виправдовує, але це факт. А от підріла, обирав свій шлях) тобто він бачив які чудові істоти жінки, бачив як їх у світі багато і які вони гарні, але все одно чомусь обрав смоктати пісюни. Тож нехай тепер не ображається бо підріла це його друге ім’я яке він сам обрав) Це ніяким чином не означає що вони погані люди чи щось таке, але назва є назва🤷♂️
-
Ну це як сказати, що ти Кристофер рагуль неосвічений і не треба на те ображатися, бо ти обрав думати, що люди обирають свою сексуальну орієнтацію, а міг би почитати наукові дослідження та послухати що кажуть розумні люди: психологи, лікарі, науковці. Це ніяким чином не означає що ти погана людина, ну так буває, що деякі люди неосвічені рагулі. Як тобі отаке читати про себе? Приємно? Мабуть і їм теж не дуже весело чути про себе таке