Канадська Кібер-Січ
-
Всім привіт, чи має хтось бажання зустрітись в Downtown на каву?
-
Житомир/New Westminster
-
Гуцуляк вже не працює, але запитайте краще у Олі [email protected]
-
Привіт 👋 так, є, аж двоє (10 і 5 років). Бачила Ваші пошуки дітей для спілкування😬 Але мені здається в дітей все як і в дорослих, для спілкування треба щось спільне, якісь хобі/інтереси/характери. В мене старшого крім діскорд/роблокс нічого не цікавить; мала дуже сором’язлива. А може просто мені не хочеться напрягатись і тягнути свою дупу деінде…
-
Дніпро/ Норс Ван
-
Так земляк, та сама єдина і неповторна Мигія)
-
Харків/Київ/Річмонд бляха
-
Я вважав ти з Шостки)
-
Та ми ж це у пабі вже обговорювали на прикінці того року))) так, той самий
-
По плану зараз вони добирають натуралістів, але потрібно мати додадатково MED3 ( так було раніше, компанія оплачувала курс), внглійська потрібна непогана.
-
princeofwhales.com/vancouver-whale-watching/?gclid=CjwKCAjw8-OhBhB5EiwADyoY1WdHPo0P52GoO66iCF1SMEvR1HpkluGAbt1yqaivHKtZBayW7PgYsxoCzN0QAvD_BwE
-
Доречі, там перед волноломом, що закриває прохід у бухту лежить баржа, я там офігенів кнутів стриляв. Студентами, у нас там був п’ятак, де ми збирались перед походом у Аркадію. З франца доїхали до 10и на трамваї , потім до 5й, там починали збиратися з друзями і до 7 станції нас вже було чоловік 15-20, скуплялися і туди, чілити до 10 вечора на склоні, а потім топтали по ТЗ до Кокоса чи Паго (які ж ці дві дири були, але безкоштовний вхід…).