Канадська Кібер-Січ
-
Та забий тоді. Не треба. Розберемся так. Може хто захоче доєднатися то можеш. Передати мейл [email protected]
-
Сука, проспала. Чи є сенс їхати зараз? Хтось ще є ? Як поїду зараз буду за пів години
-
Поясніть мені дебілу, як я можу з CIBC рахунку перекинути гроші, будь ласка
-
Людей не дуже багато, але ще виступають зі сцени, не розходяться, ніхто не знає точно скільки буде продовжуватися, мені здається...
-
Окей, тільки що вийшла , сподіваюсь встигну , а якщо хоч буду знати що намагалася 🥲
-
Це...пізда
-
Я підключила карту до гугл пей , і через гугл пей поповнювала монобанк і так перекидувала гроші . Але це була польська карта , з цих буду пробувати завтра щось робити
-
Закінчується мітинг...
-
Блін, я так близько вже , мені на наступній виходити 😪
-
Давайте завтра теж, я сьогодні провтикала. Хочу доєднатися
-
Всім привіт. Ми своїми силами і коштами займаємося евакуацією людей. В моїх друзів свої автобуси і буси. Якщо в когось є змога допомогти покрити паливо та на нагальні потреби тих хто там на місці, буду вдячна за донати, адже є можливість фізична, але фінансово ми вже не тягнемо. Також якщо у вас є пусте житло, куди можна заселити людей, які залишились без житла-напишіть мені. Я особисто селю до себе в квартиру 2 сім’ї, які залишилися без нічого. Ваші донати підуть на їх перевезення та перші потреби також. Донатити можете сюди e-transfer [email protected] Дякую всім.
-
Добре Якщо буде конкретика, можу звернутися на пряму до тебе ?