Канадська Кібер-Січ
-
Я зараз працюю над ботом. Це одна із функцій. Можна буде підписатися на приватну розсилку, на нові події, або підписати групу на оновлення щодня або щотижня. Поки що не релізнув його, але згодом буде корисним інструментом. Є плани як розвивати та як інтегрувати до інших чатів.
-
Список подій на найближчий час: From CUAET to Permanent Residence - Free webinar for Ukrainian Newcomers дата: Wednesday, December 7, 2022 тиць, щоб перейти Семiнар Як знайти роботу в Канаді дата: Thursday, December 8, 2022 тиць, щоб перейти Пробіжка вихідного дня 8 дата: Sunday, December 11, 2022 тиць, щоб перейти Civilian Volunteering During the Donbas War in Ukraine дата: Tuesday, December 13, 2022 тиць, щоб перейти Закрытая женская Арт встреча дата: Friday, December 23, 2022 тиць, щоб перейти
-
Перелік ресурсів із подіями режагується, усі групи українські, але навіть там іноді розміщують події рос мовою. Так що вибачайте. Можливо додам змогу модерувати конкретні події
-
Я написав парсер. Спочатку робив через Фейсбук апі. Але вони закрили можливість читати користувацькі події. Тож прийшлося попаритись
-
Та я ж це не для грошей роблю)
-
Це для нас
-
Але поміч можливо не завадить згодом
-
Можемо колись поговорити про інтеграцію з вашим чатом теж. Але поки що почекаємо поки я реліз зроблю))
-
Тепер думаю, щоб такого написати, щоб за 400к продати)
-
Обов'язково отримаєте .Міжнародний термінал фонд success.працюють до 23.30
-
Друзі, може хтось із вас зможе допомогти знайти на п'ятницю кімнату для проведення вечора настільних ігор. Якщо у вас в білдінгу є кімнати і ви не проти приєднатися до такої зустрічі, будь ласка напишіть)