Канадська Кібер-Січ
-
Як танатотерапевт я практикую вже 17 років. Також маю величезний особистий досвід в якості клієнта. Це абсолютно безпечний і дуже ефективний метод психотерапії, а також трансперсонального досвіду. Але сперечатись з Вами не буду. Це як спробувати пояснити сліпому, що таке колір. До речі, в хатха-йозі є поза мерця - шавасана, після неї теж повертаються до життя).
-
Мені відверто похуй що там є у йозі, як і у вашій практиці, бо результату не нашкреблось
-
Вибачте, я вже це прибрала
-
Показую фокуси на картах 30 років
-
Зверхність порівняння зі сліпим при поясненні якоїсь ненаучної псевдопрактики це прям дуже показово, як і апелювання до «досвіду»
-
Будь-яку хуйню починаєш сприймати серйозно, коли дізнаєшся про існування хоббіхорсінгу)
-
Панство; всю дічь буду видаляти з цієї гілки. Написано ж для чого вона. Я хочу щоб в групі був вихід і для людей які не проти і таких практик. Є якісь в когось проблеми з цим? Можете вийти із групи. @ratlgard вам попередження. Якщо не вмієте спілкуватись людьми без мату і з повагою і згідно з принципами гілки і групи, то вчіться. Ви в Канаді, а не в Зімбабве. Ваші повідомлення видалив.
-
Так толі і танатотерапію видаляти потрібно - це ж справжня прутня і лженаука.
-
Для тих, в кого виникають питання з танатотерапії, я б рекомендувала статтю О. Газарової "Феноменологія танатотерапії". Хоча вона російською мовою, але дуже добре розкриває тему цього метода. http://tanatoterra.com/index.php?art=217
-
Попи наукою не перекриваються, так і кажуть: віруйте так, до дупи цю науку. Але погоджуюсь, усе одна прутня...
-
Лженаука