Канадська Кібер-Січ
-
Industry Job Boards | WorkBC www.workbc.ca/search-and-prepare-job/industry-job-boards#sideNavAnchorId_0
-
Ні, соррі. Я написала ,що я вже працюю і мені більше не надсилають . Але я знайшла такий сайт з вакансіями, що публікуючи на work bc, може буде корисним:
-
В тебе 57, я б сказав)
-
Всім людям по гільці
-
Такаж відповідь
-
Це про те, що національність не може бути базою для обʼєднання. Люди в скруті шукають підтримку у «своїх», а то не значить рівним рахунком нічого. Згадайте українське суспільство, бо тут так само розподіл по людським якостям, щоб для кого це не значило. Як в Україні ви не будете вірити кожному зустрічному, так і тут не треба. Що українцям, що гуманоїдам з альфа центаври - то все одно й те саме
-
Я ти ще пам'ятаєш як ти до них зверталася? Що, куди, як подати
-
Москалів один хрєн треба оминати, хоч з тими все ясно
-
Я заходила на сайт, зробила реєстрацію на зустріч , там призначали зустріч з координатором . Після того як я зарєструвалася, мені почали приходити ці листи. У мене десь була інструкція з реєстрації , зараз подивлюся
-
Тшшш, це повинен бути секрет 🤫 🤣
-
Step 2-Instructions to Apply for WorkBC Services 2022.pdf
-
Step1-Instructions to Apply for WorkBC Services 2022.pdf
-
Він мав на увазі лише досвід
-
@olga_khomenko_hairstyler - дуже прекрасний перукар з величезним досвідом, що подбає про ваше волосся❣ Від себе додам , величезне дякую за неймовірно підібраний колір волосся і зачіску.🥰 ❤