Канадська Кібер-Січ
-
Це 💥, під столом. Ні, я хоч і за моногамніть, але нові фейси то є нормально і здорово. Хочь і с кожної нової чарки наші дівчатавдкриваются зінших сторін…. То не є тож саме.
-
В суботу, в вечорі після охоти, можемо зібратись на салют і приготувати рибу, що спіймаємо, або просто bbq.
-
Мну не чекати, я тут:
-
Так, маріна Campbell river. А я розповідав про це місце, прчто ви були в зюзю)))
-
Так, майже, позаду. Зупинилися на ночівлю))) ми дійшли до CR. Дня два і будемо у Вані
-
Ааа, ще на гасфітеі зекономимо, в мене є якісь паперці канадськи на цю тему))
-
Так, а я можу зробити проєкт будинків в скечапі, зробити каркас, фін планінг, видовбати мізки банку, спланувати проєкт, кран, екскаватор, човни, толлі хендлери, форкскліфи, нарізати, насверлити, і ще договори скліпати… доречі с огородом і садівництвом все Океу. нам залишилось знайти пламбера і електрішина. І ми в ажурі)))
-
То само собою, усі гарні 😊
-
пламбер і електро, це майже я)... це мої боси... та ще і по сайдінгу, теж до мене)
-
Хто де шукає житло? Які ресурси використовуєте?
-
Я знайшла на Facebook marketplace , багато хто рекомендував ще www.kijiji.ca/
-
Доброго дня. Шукаю роботу. Живу в New Westerminster.Англійська слабка. Вмію заварювати, використовувати електро і ручний інструмент. Руками вмію робити майже все. Швидко вчусь новому. Може хтось порекомендує де візьмуть з слабкою англійською.