Канадська Кібер-Січ
-
Ну а хтось вже зробить з цього подкаст
-
А я казав що це не жарт. І взагалі, я ніколи не жартую, завжди серйозно все кажу
-
community.thenationonlineng.net/forum/white-woman-gives-birth-to-black-baby-accuses-husband-of-cheating
-
Я не знаю, чи зможу довести що це не так суттєво зараз, мені ліньки сперечатись. Вперед лише скажу, що такий кейс, якщо це і є погано, явно менш поганий ніж є вигода навіть від перших двох пунктів, які я навів
-
Останнє до речі не жарт. Була така історія в Іспанії, в білої пари народилось чорне немовля, жінка сходу звинуватила чоловіка в тому, що він їй зрадив з чорною жінкою
-
В такому разі я думаю, що і без ДНК теста виникнуть питання)
-
В принципі нічого поганого не бачу в цьому. 1. Попередження хвороб, до яких людина може бути генетично схильна 2. Купа даних медикам для знову ж таки вивчення хвороб, корисно буде мати такі дані з початку життя як baseline 3. Справедливо батькам знати, чи від них людина. А то раптом батько переспав з іншою жінкою і дитина насправді від неї, негідник
-
Я був би не проти прийняти участь в подкасті, в мене навіть мікрофон непоганий є. Але боюсь що всі мої коментарі зводитимуться до "Не трахайте собі і іншим мозок і все буде добре"
-
Ми можемо сюди кидати голосові і перед сном хтось буде оце все слухати, щоб не читати
-
Попередні питання хоч веселіші були
-
Не зрозумів. Мається на увазі наступне: "Чи погодився би я жити в державі, де дітям після народження роблять ДНК тест"? Куди потім ці дані потрапляють? Дуже багато питань виникає для такого опитування
-
Якраз і ні . Але по цьому формату наших дебатів такий самий вайб
-
Дуже подібне має Спартак субота, та сама херня 😐