Канадська Кібер-Січ
-
Доречі, наш кіберсічовец робить круту діагностику по помилкам, отримаю дозвіл, дам лінк.
-
А можно подивитись в живу? Я не механік, то що він трохи лусс то нормально, але потрібно правильно підтягнути. Який двіг? В мене лопнув на зовсім новій тачці ремень 7К пройшла, тобто 0 (так я трохи перегрузив, і після побачив на чеку крек на ремені - 0,5-0,7 мм) але і думки не було що ця падла порветься у місті. Лопнуло, погнуло клапана - для канадостану це смерть тачки, але меджік піпл вуду піпл - двіг як новенький і продав відразу.
-
І тренуватись. Але це вже в іншу гілку
-
Щоб усіх крабів запроцесіть, використали декілька балонів, тому навіть якщо я буду драй, у нас на зустріч адмінів дофіга крабів… і лосося певного також… коли ти вже приєднаєшся до банди?
-
Той момент, коли все готується самот у морський воді, доречі, все з’їдене на пляжі в «бег ліміт не входить». А крабів сьогодні було «море» і всі як один лігал або оверсайз.
-
Так і знала, що треба було купити якийсь алкоголь 🥲
-
Мене ще бісить оце " зобов'язання сексу " В якому столітті ви живете, якщо досі думаєте, що секс це зобов'язання?
-
Обов'язки подружніх у шлюбі можуть варіюватися в залежності від культурних, релігійних, індивідуальних та сімейних цінностей. Основні подружні обов'язки включають: 1. Підтримка: Підтримка емоційна та моральна підтримка один одного в усіх ситуаціях. 2. Дбайливість: Піклування про здоров'я, безпеку та добробут партнера. 3. Взаєморозуміння: Розуміння та повага один до одного, навіть у випадках, коли думки та погляди різняться. 4. Спільна відповідальність: Спільна відповідальність за виховання дітей, домогосподарство та фінансове планування. 5. Комунікація: Відкрита та чесна комунікація, що допомагає розв'язувати конфлікти та вирішувати проблеми. 6. Повага та дотримання зобов'язань: Збереження поваги один до одного та виконання взятих на себе зобов'язань. 7. Сексуальна відданість: Відданість одному партнеру у сексуальних стосунках. Важливо пам'ятати, що кожен шлюб унікальний, і подружні обов'язки можуть діяти на підставі взаємних угод і з різним ступенем акцентування на різних аспектах відносин. Ключовою є відкритість, співробітництво та готовність пристосовувати ці обов'язки до конкретних потреб і обставин вашого шлюбу.