Канадська Кібер-Січ
-
Паш, дивіться яка справа. Не вміти достойно відповідати жінці у чатиках та розкидатися прямими образами багато сміливості не потрібно, але якщо ви продовжите у такому ж дусі, то за мене заступиться чоловік, якому вже не подобається, що ви не можете вгамуватися після 4х разів (!), коли я публічно запропонувала вам мене не зачіпати. Є враження, що дипломатичні методи вам не подобаються. Тому вкотре вас попереджаю до мене не звертатись. Переключіться на інших ваших хейтерів.
-
В Канаді ж не можна доводити свою думку не дипломатичними методами?)) Тобто можна, але це буде останнє що ви зробите у Канаді 😆😆 Я і сам цьому не радий, було б звичніше якщо б можна було вирішувати питання як у старі добрі часи, але тут так не можна 😢
-
Хай свою жінку за кіски смикає
-
Кіска - це вашою мовою «косічка»🤦🏼♀️
-
Господи, і після цього я ще на щось осудне сподіваюсь))
-
Хочу подякувати Паші за івент, ніхто нікого не змушував іти. Все не проконтролюєш, краще особисто сказали про те, що сподобалось або про недоліки ( я так і зробила, не анонімно), думаю будь-який організатор зверне увагу на це та буде вдячний, щоб покращити наступні зустрічі. На організацію навіть small party докладається багато зусиль. Хочу сказати , що багато хто прийшов в одиночку, без компанії та мали змогу налагодити контакт з іншими українцями. Тому давайте більше поваги один до одного, нащо створювати ці стички… У важкі часи необхідне єдинство. Peace and love ☮️ 🇺🇦
-
Товариство 😂 ну ви всі "супер круті". Всі у всіх самі не розумні, всі всіх поб'ють, всі всіх за все подьограють. То є показова ситуація взаємодії людей. Цирк поки залишаємо, тому що показово хто є хто😂 Щодо видалення повідомлень Павла - видалили тому що було багато суперечливої інформації щодо куди йдуть донати і не було задокументованих відповідей не це питання. В нас досі таких правил не було, але як показала практика то є чутливе питання для суспільства, тому адміни не знаючи точних відповідей на всі питання відреагували по принципу "найпоганішого варіанта" просто на всяк випадок. Тому скоріш за все рекомендації щодо донатів та реклам я введу, щоб люди могли правильно розуміти якого формата інформація повинна бути щоб люди їй довіряли. Павла не хочу звинувачувати щодо того куди йдуть його кошти, тому що не маю ніяких на це підстав, але як ми і казали вище, щоб виключати всілякі варіанти то це було зроблено. Що шє хочу добавити. Коли комунікація переходить на левел 90х та стрілок одне одному - то є недопустимо, і створює атмосферу небезпеки та непорозуміння. Тому всім останнє попередження хто це робить. Або міняйте стиль мовлення і виключайте з того образи (ви тут всі 40 річні люди, а не хлопці та дівчата 5 років з пісочниці) Також досить вже наярювати одне одному в приватні. Ніхто нікому нічого не винен. Я хочу щоб не було правил, але в группі повинна бути ставка на мораль і цінності. Тому я подумаю як це зробити без правил.