Канадська Кібер-Січ
-
І по-моєму треба це поважати
-
так ти і не бачиш тут російську мову) І якщо ти не помітив, я захищав не російську мову а саме Українців які нею розмовляють) То що, Українців теж не треба захищати тому що вони якісь не такі на чиюсь думку?) Не хочете цих дебатів то не провокуйте ці дебати)
-
Що ви несете «коли я приїздив до Львова, мене ніхто не розумів» … я з Одеси, працював у Львові, приїздив студентом і у ті часи спілкувався виключно російською і НІЯКОГО цькування чи непорозумінь не було. Але з 2014 року для мене все змінилося. І Ви, так саме ВИ зараз провокуєте діспут «руззкій язік» тут «ущемляють»… правила групи тут такі: мова спілкування українська. Не подобається, йдіть в іншу.
-
Це ваш вивернутий погляд на ситуацію провокує дебати. Ви робите акцент на приниження російськомовної частини населення України там, де його немає. Звісно кожен українець, що любить або захищає Україну так само заслуговує на хороше відношення. Але ви саме робите вигляд, що якщо людина з переважно рос мовного регіону, то її не вважають за людину
-
90-99% людей з України здатні розуміти, читати і навіть писати українською. Якщо важко, то можна з розумінням поставитися до людини. Але не в чаті де люди спеціально зібралися, аби не бачити рос мову
-
Поважайте їх
-
Вас дивує, що у Львові ігнорують російську? Я скажу більше, якщо незнайомі люди тут звертаються до мене на вулиці російською я їх ігнорую. Я спілкуюсь російською виключно с деякими ліюдми, друзями і родичами, але коли впевнений що вони не русня
-
Якщо кому не подобається суто україномовний чат , можна піти в " Канада чат - форум " там спілкування суто російською . Українська заборонена .Там ніхто не піднімає мовного питання , бо табу , тільки російська . Е такі налаштування , підключення бота , який видаляє повідомлення іншою мовою. Зараз в Україні багато чатів цим користуються . Бот видаляє повідомлення навіть за декілька російських слів . Російсько мовні чати масово ним користуються, для видалення української
-
Іноді люди можуть змінювати свою позицію) Коли був у Львові влітку, принципово не хотів розмовляти Українською, бо мені іноді здавалось що мене примушують це робити) Моє ставлення до цього змінилось коли восени я перебував у Тячіві) Зараз не бачу у цьому проблеми)
-
Ось саме так і було) коли з Києва підвозив дівчину до Львова, спитав в неї щось російською, а вона всунула навушники і не слухала мене принципово)) і це людина яку я підвозив ) а потім ще на заправці мене «не зрозуміли» ) і я мог би переключитись на Українську щоб всі мене розуміли, але саме таке ставлення, таке відношення мене від цієї ідеї відштовхнуло )
Ви можете ставитися з неповагою до російської мови, та до всього російського в цілому) Але ставитися так до Українців, тільки тому що вони не тою мовою розмовляють ви не повинні)
-
Напишу так,що в Україні,дуже активно працювала партія ультраправих,які дуже активно та агресивно просували ідеї ,які сіяли розбрат серед українського населення та українців зокрема.Ремарка,зараз про цю партію не чувати,на передовій її також немає,вона просто зникла.Інформація для роздумів