Канадська Кібер-Січ
-
Ну так то можна у всьому русню звинувачувати Думаю що це Українці тому, що такі картки для сбору коштів довго не живуть, їх часто блокують, потрібно шукати дропів щоб оформлювати на них нові картки і т.д., і тому знаходячись в рашкє це робити дуже геморно і скоріш за все це б приносило більше збитків ніж вигоди)
-
Ну шо, наступного сезону на Стівстоні кєти не буде, але це буде свято для нормальних рибалок biv.com/article/2023/02/study-charts-shocking-declines-chum-salmon?amp
-
Але коли було питання купити батареї до дронів у Вашингтоні (в вони були лише там) і відправити з YVR хер хто зголосився
-
Це скам, а не спам, і працює він на усіх мовах. Шкода, що ведуться , тому у нашій групі не буде фандрайзу, вибачте. Як я вже багато разів говорив, якщо ви не знаєте, кому відправляти кошти (Притула то є мондаторі!!!), то ви трохи не з України. Деяки проекти ми можемо зробити разом, і я дуже вдячний тим українцям, що приїхали і відразу включились у тему допомоги: збирати і пакувати щось, відправляти дієві штуки з костко… але бляха муха, ми у 35 хв від ханімун та замовлення з баблсом (тобто ми можемо купити самі будь-що у хабі в Поланд і це в рази буде швидше, кастом речі не рахуються ).
-
Дуже смішний і пафосний ролик зробила Канада з відправленням одного танка )))
-
Один у полі воїн, хоч щось
-
Але не так пафосно )
-
Кажуть, з Канадщини до нас відправили першого Леопардика😍
-
Секунду )