Канадська Кібер-Січ
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, срібний призер всеукраїнського чемпіонату з нарощення вій 2021. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (сторінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= Ванкувер, Кітсілано
-
Господи, як одинока гуска тут буду) але, можливо, хтось дівчат мене бачить та впізнає у цьому лосьйону те, що їм підходить? Гарно зволожує, те-се, але я жінка з мігренями і запах виявився для мене ту мач. Для звичайних людей він таким не здався)
-
Він не мій гусак)
-
Дівчата! Та й не тільки) t.me/beUAtyVan - канал з б‘юті майстрами. Ніяких балачок, тільки контакти. Розміщення оголошень безкоштовно, це на Пашина група)
-
Але якщо хтось пише і свої вірші теж можна 😁 Теж вважай, вклад до української літератури
-
Мені більша шла мова про читання віршів Жадана, Костенко, Забужко, Стуса ...