Канадська Кібер-Січ
-
Можу спіздити для особистого використання, сподобалось. Добавте підпис будьласка (автора)
-
«самураі ті ж самі козаки але трохи знервовані» ТНМК… курво, ці пісні мене уносять у наш український Крим, і ще волосся у мене на бошці були майже до плечів… (зараз в це важко повірити)
-
Світ - театр, ми в ньому актори Діалог за діалогом порожні в розмовах Балачки по ходу про погоду Про матінку природу, все в порядку, чувачки
-
Я так зрозуміла, що єдиний глінтвейн у місті в Козаку, що в гастауні? Просто в який звичайний ресторан чи бар, чи паб не зайду, ніхто не чув про mulled wine, і взагалі не має гарячих напоїв із вином... А в Києві і Європі на кожному кроці був. Може є ще точки?
-
Дякую, погуглю на мапі, може зайду)
-
Ми маємо вийти 24-25, скоординуватись з основною гілкою. Вони вже отримали дозвіл, наскільки я знаю, але трабл є …
-
Так і було, іранці вдпочівають, що тут було у лютому та березні - перекривали увесь ДТ, але зараз ..
-
Майте на увазі, ми у фіордах - тут є усе
-
А ще Санщайн коуст - там дуже тепла і чиста вода у літку
-
І купатись можно ще у Бакндері (чиста Затока чи Бугаз, їздили туди, дуже мєлко, але вода майже 20С і прозора, чого в Вані не може бути