Канадська Кібер-Січ
-
Бо вірус любить розповсюджуватись на здорові клітини
-
Але то все утопія
-
Мені здається, якщо б вони реально були проти свого режиму і всі масово вийшли в Європі, штатах, Канаді Сказали б «Ви шо не бачите, шо коється? Це треба зупинити! Дайте Україні більше зброї! Ми не хочемо, щоб наша нація була на все життя полита кров’ю і варварством!» От тоді б всі охуїли І все було б набагато швидше
-
Я завжди казав що якщо імігруєшь до іншої країни то вези з собою найкраще. І все лайно залишь там звідки уїхав. Але багато сюди приїжджають і починають робити "как дома, подамашнєму". І не тільки з росії. Дуже багато людей біжало з країн диктатур. І починають потроху продвігати комуністичні ідеї в Канаді.
-
Саме у Ванкувері та Торонто вати найбільше і вона найагресивніша. В інших місцях Канади стдять тихо, як миші. Рашка щедро фінансує та підтримує цю «п‘яту колонну». Зараз у них головний наратив, розповідати про суцільну «русофобію» та утискання, ну і заістно «не всё однозначно….» «восемь дет дамбили бамбас…». До рідних гОвенів їх з клятого бездуховного Заходу і палкою не виженеш. Я бачів масові організовані виступи іранців. При всій неоднозначності цієї країни і того, що зараз творить їх уряд, люди , що протестують, викликають повагу. Ніякої поваги до рашки та її населення, де б воно не мешкало, у мене не має. Людьми там залишились одиниці. Можна порівняти кількість людей , що вийшли протестувати проти агресивної захватницької війни і кількість тих, хто штурмував IKEA, коли вони об‘явили про закриття. Бажання вхопити вантус та щітку для унітазу у них більше, ніж зупинити війну. Переважна більшість з радістю та натхненням підтримали вбивства українців. В Ванкувері вихідців з рашки дуже багато. Ніхто на протест не виходить, бо насправді підтримує свій рейх та фюрера
-
Я розумію, що іранський режим ще більш жорстлкий та відморожений, ніж у рашкі. Та іранці виходять на протести і цим викликають повагу. Доречі , вони роблять це на вихідних. У цих людей є внутрішня потреба у свободі. Вихідцям з рашки, на свободу і на те, зо їх коаїна вбиває українців плювати. Їх більше хвилюють проблеми з пересиланням грошей та відсутність прямих рейсів до рашки