Канадська Кібер-Січ
-
Всім привіт 🌹 Я візажист і стиліст по волоссю з досвідом близько 5 років. ШУКАЮ МОДЕЛЬ на відпрацювання нових технік в ЗАЧІСКАХ і для контенту в інстаграм 🔥 Зніматимемо рілси, багато фото і відео (буде повний образ макіяж + зачіска) БЕЗКОШТОВНО ✅зайнятість: 4-5 годин ✅ вміння позувати (скидайте в лс фото, де ви позуєте, щоб я розуміла, як ви почуваєтеся у кадрі) ✅ без великого об‘єму нарощених вій (до 3д) 📍10 хв на 🚍 від центру Ванкувера
-
Чи можу я розмістити тут повідомлення про збір? Можу надати інфо про збір та свою особистість …
-
Ну ми стараємось не постити нічо конкретне, а просто постити щось щоб вмотивовувало саме це робити. Я думаю що діалог та особистий приклад якщо вмотивує когось скинути навіть 10 долл то це є супер. Тому з одного боку то проти правил групи, але з іншого якщо там реально якісь адекватні справи, то заважати не хочеться такому. Викладайте інфу про збір, комюніті позадає вам питання, може хтось про вас скаже якийсь відклик. Дякую.
-
Всім привіт! Запрошую приєднатись до воркшопу у цю суботу) Будемо писати, малювати, шкрябати 🤫))) Дуже класний воркшоп для емоційного відпочинку) Додому повернетесь з власною картиною українського поля🥰 www.eventbrite.ca/e/canvas-painting-workshop-tickets-550162118707
-
Welcome 😄
-
Ну, я знаю майже усі баси спортивні GVA (приватні баси-побляденки не рахуються, хоча теж маю досвід). І шорт Ліст де ми можемо тренуватись у снарязі. Там не має 50-30-20 метрів (omg 10 не має). Кому потрібна глубіна (їх таки єсть у мєня): зробите 75 метрів у басі, welcome to the донат (пончик). Там вже глибоко до бізкінчегості.
-
Ось будні подвохів фридайверів (вибачаюсь за русняві треки, 3 роки тому я був на 99% рускомовним, що мешкає у Канаді, але 100% патріотом України, і знайдіть у відео хоч одного москаля))))) це мабуть єдиний у мене на каналі такий руснявий кліп. youtu.be/uUtXHFqWnmI