Канадська Кібер-Січ
-
На початку війни, було відео в інтернеті де кацап у військкоматі відкрив вогонь по офіцерському складу) він теж зробив для перемоги України більше, ніж всі ми разом взяті, але чомусь в мене повертається язик називати кацапів ворогами) Те, про що ви кажете, то є поодинокі випадки. Поки один білорус підриває залізну дорогу, інші три десятка білорусів завантажують снаряди у вагон, снаряди якими буде вбито Українців.
-
Нахєра ? Я краще витрачу свій час, щоб більше дізнатися про репресованих, закатованих і вбитих українцях
-
Чи є різниця що вони думають/кажуть?) Подивіться краще що вони роблять. Зупинили потяг? Відправили десять потягів Звітували про зліт винищувача? Дякую їбать, ми б і самі побачили, благо радари в нас ще є, краще б зробили так щоб цей винищувач не злетів. Тобто вони можуть казати що завгодно, ми повинні дивитись на те, що вони роблять.
-
Можна підняти архіви, подивитись скільки вбили, засудили, скільки втекло та ходить на мітинги, скільки досі там боряться чим можуть , щоб скласти приблизну до істини цифру Але бачу що це не потрібно. Тоді треба йти перечитувати що написав адмін , про розділення і пошук ворогів
-
Але вони мені не друзі )
-
Може й так ))
-
Вони того не заслуговують )
-
Шось дуже багато про білорусів )
-
Якби їх було більше, то в 2020 все було б інакше
-
Білорусів, котрі борються, - мізер
-
А поки так
-
Можемо за бокалом просеко про це поговорити
-
Коли вони закінчиться і ми переможемо, тоді так
-
Є речі і справи тут і сьогодні
-
Я не можу поки думати про далеке майбутнє і будувати такі великі утопічні плани
-
Вибачте, але це космічні думки ))
-
Чи розділення вільних людей між собою ?)