Канадська Кібер-Січ
-
Боже, я не в'їхала до кінця, подумала що вони роблять їжу з дом.тваринок ( кошечки, собачки) 😂😂😂 О це я сьогодні туплю, нічого не скажу 🥲😅
-
Це не про Канаду, скоріше про іншу країну.
-
Люба громадо! Від імені TransLink (управління громадського транспорту Метро Ванкувера) я дуже радий вам повідомити, що відтепер відеопосібник з користування громадським транспортом міста доступний українською мовою 🇺🇦. Будь ласка користуйтеся та поширюйте серед новоприбулих українців. www.youtube.com/playlist?list=PL0nguxLLheoojRGbCLUwYFbfuv2CrcMnw
-
Я до речі, теж про неї подумала 🤣
-
Ага, у тих хто на поооовільнііій пробіжці по Гастінгс
-
Ой так…
-
увійшов до чату маркетинг…)
-
Друзі Усім Привіт В цьому відео я захищаю Канаду🇨🇦 та пояснюю З-Заробітчанам ( які пожили тут 2 місяці та втекли ) та Заробітчанам які приїхали чому вони не праві ! Поясню чому Канада🇨🇦 не для Заробітчан , а для підготовлених людей які планують імміграцію а не їдуть на заробітки ! youtu.be/JgmFagDgMzs
-
Від цигарок до геноциду - один крок
-
А хтось просто запитав про дешеві цигарки.
-
Велика трагедія принесені білими (іспанцями і португальцями) ще до їх появи - це хвороби, що знищили 70% населення за 35 років до того, як білі висадились на Спаніш бєнкс
-
В загалі то, якщо уважноподивитися на історію узбережжя Аляски та БС - москалі дуже відмітились і тут. Взагалі то вони займались тут лише геноцидом (найяскравішій приклад повне знищення корінного населення на архіпелазі поблизу Каліфорнії). Історія індіанців у БС дуже відрізняється від стереотипів о геноциді (так, примусові школи були, але і закони стосовно до індіанців були такими же (майже), що і до інших траперів). Не задавались питанням, чому продали Аляску - нам до неї рукою подати по воді? Місцеві давали нехілий відпір москалям (і активно торгували з англійцями). Погугліть історію, навіт Стєнлі парк - купили у індіанців (не забрали). І подивитися історію знищення народів на протилежному боці океану у тимчасово існуючій країні під назвою рф.
-
Якщо казати про свідків і тих хто зберігав історію Ванкуверу і нейтівов: є гарна книжка расказів - «легенди Ванкуверу», а це навіть не 10 років тому.
-
Купити за дзеркальце те як у дитини відібрати щось) але так, юридтчно факт купівлі такі був)
-
Португалці були поляйт. Спеніш колоністи лютище завсих були.
-
Хто крутіший був у 18 ст мені пофіг, але то що московіти зупинилися у моральному розвітку десь на цому періоді, то факт
-
А він був?) розвіток …