Канадська Кібер-Січ
-
І Запоріжжя не приплітай, мен ) Я теж з цих степів ) І в моєму оточені ніхто геїв підрілами не називає )
-
А де саме я перевзувся?) я наче в своєму першому повідомленні стосовно цієї теми сказав що не вважаю лгбт осіб якимись поганими людьми)) Якщо ти не назвав би мусорів мусорами знаючи те, що в цій групі є хтось, хто працював в Поліції, то можеш мені повірити, я б теж так не робив стосовно геїв якби знав що тут такі є) але звідки мені було знати?) Але тепер я знаю, і особисто перед тобою вибачаюсь, щиро) і перед іншими теж, якщо ще хтось є😆 Нє обєссудьтє 😆😆 Не мав наміру когось цим образити) А от ти наприклад і досі не знаєш чи є тут ті хто працював в поліції) тут в групі мабуть з пів тисячі людей, тож мають бути і колишні поліцейські)
-
якийсь нудний срач
-
Привіт! У Річмонді (може й в інших містах Ванкуверу) відкрився сьогодні запис на прескул з вересня по червень в ком’юніті центрах. Місця розбирають як пиріжки, багато груп але набрано. Ціни 50 кадів на місяць. В приватних дорожче. Записуйтесь краще зараз. richmondcity.perfectmind.com/23650/Clients/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?widgetId=15f6af07-39c5-473e-b053-96653f77a406&redirectedFromEmbededMode=False&courseId=522ca3f3-9f2f-4224-9272-365680a0a403
-
#ВОЛОНТЕРСТВО Ukraine Harmony Foundation треба поміч з: 1) Вчителі для розмовного англійського гуртка для новоприбулих українців 2) Допомога у сортуванні донатів 3) Допомога з меблевим аукціоном 4) Послуги волонтера- іміграційний консультанта Деталі опису функцій волонтерів на скріншотах Дякую заздалегідь!
-
наче вперше в інтернети зайшли)
-
шо ви тролля годуєте))
-
Ще на моменті створення групи, було головне правило : спілкуватись Українською) Я жодного разу це правило не порушив) Щодо тем/фраз/думок/висловлювань - ніяких правил не було, і наскільки я розумію не вводилось) Якби це було інакше то я впевнений що Данило повідомив би про це)