Канадська Кібер-Січ
-
Чи мають дві сторони вимоги стосовно того, що вони рівноправні в власних висловеннях? Якщо ні закривайте тему. @user_13666 будь як Арестович і підтверди свою компетентність (я не вважаю, що ця людина є хорошим прикладом)
-
а мені нащо?) я вважаю що коли група без правил, то вона без правил) І якщо мені хтось не до вподоби, то це моя проблема) І навіть маючи повноваження когось забанити, я б цього не робив) Але тут вже втрачати нема чого. Павла турнули, це був перший дзвіночок)
-
Кріса не банимо, він в одному з повідомлень вибачився, але трохи не так скомунікував. На перед - прошу точніше всіх учасників чату висловлювати свої думки і все ж таки ми одна громада, тому з повагою одне до одного і плекаємо вірні цінності. Хоч група має гуморний і розважальний характер в деяких з чатів, але ціль ії саме полегшення психологічного стану тих хто тут знаходиться не за рахунок одне одного. Тому перед тим як щось писати, подумайте двічі - чи може ваше повідомлення полегшити психологічний стан співрозмовника чи погірше? Щодо поваги до людей різних професій (поліція і т.д. - це теж саме. Чи захочуть люди бути в нас в групі і приймати участь в обговоренні тем де їх не поважають?)
-
А то, я - сквіртолог знатний😂
-
Ооо, посилання на групу - в студію