Канадська Кібер-Січ
-
Не вагайся та запишись на безкоштовну 20-хвилинну консультацію, щоб дізнатися, як ми можемо працювати разом. *** Якщо твоя робота теж пов'язана із здоров'ям, радий буду новим знайомствам 😉
-
Уф, добре що ми у чаті, тут дехто за єврейського Бога готовий подратися, добре що я греко-католик … от Манзюк нас образила
-
Знайомства за вірою, це фішка нашого чату, православні на ліво, протестанти стрейт, православні стрейт, грекі стрейт, Арей та моно right pls
-
Мене от завжди цікавило питання: як цікаво що нам так щастить народитись в тій же релігії що і батьки. Тільки уявіть молода сімя ортодоксальних євреїв, перша дитина, пологи і тут доктор каже: вітаю у вас хлопчик, ой тільки ж він мусульманин :(
-
та ні я далі того розвивати не буду.
-
То вони на bbq а ми ні?
-
Давайте у топік сорач, тут лише за сексом та знайомствами, але видаляти ніхтотне буде
-
Ну таке, може я помиляюсь, але найнабожні дівчата то є найкращі коханки
-
Йопта тоді, моя прабабуся, я її дуже добре помятаю, розмовляла вільно 3 мовами, взагалі знала 9, а русяз так и не вивчила детально, і витратила десь років 20 у комунистичних кемпах…. Але мене не вчила ніякої ніж русс. Але і у свої 96 (то ще був совок, але 80і) заповила поховати її відповідно… вона була католиком, але мене вона похрестила у справжній церкві (хоч завжди казала «жидівських Боже», але таке, тому я не риба не м’ясо ), з 2014 дещо змінилося. А з декільками аксентами у Вані я не вважаю, що вірити лише у єврейського Бога має сенс. Але релігію не міняють, ми славетно відмітили Паску (песах, як кажуть іудеї, але це було до ціх вихідних)
-
Ти не літав МАУ, там на рейсах атеїстів не має
-
Добре питання до дебатів, чи ви досі вклоняєтесь до іудейського Бога, до якої конфесії належите, чі ви приймаєте віру у декілька богів, чи ви послідовуєте піст, кашрут, халяль?
-
Був такий старий жарт: Христос воскрес Як? Як його закопав 🤣😅
-
Історично не достовірний жарт, бо Ієшуа поховали у печері
-
А ви дуже стрейт до релігійних поглядів?