Канадська Кібер-Січ
-
Я знаю там є френч музей
-
То це ваш прапор на балконі) Кожного дня його бачу їдучи на роботу😉
-
То й добре ))
-
Ну то звичайно добре)
-
А так то краще )
-
Саша хотіла його в кут повісити Шоб ніхто не бачив
-
Доброго дня. Три чарівної красуні з України пропонують вам страви домашньої кухні. Ласкаво просимо в дірект. Вареники з картоплею і капустою, вареники з сиром солодким і соленим, з вишнями, пельмені, млинці з сиром, з м'ясом, печінковий торт, голубці, котлети рибні та м’ясні.
-
Дегустація?
-
До уваги учасників групи. Хочу анонсувати наступну зустріч "Problem Solving Group" - або групи для допомоги подолання проблем, перепон на шляху до цілей, тощо. Формат такий - кожен коротко по черзі говорить 1-2 проблеми щодо професії, розвитку що зараз є складно для вас вирішити, і далі хтось з учасників хто є найбільш кваліфікований в цьому відповідає на запитання, і так по колу. В цей четвер, 27 квітня, у 7й годині по Ванкуверу. Ідеальний формат на годинку для 6-8 людей, Посилання на зум: Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89635628014?pwd=SmhHKzE4WHFxTFg4ZjZ4Sm9wbFRGUT09 Meeting ID: 896 3562 8014 Passcode: Ukraine
-
До уваги учасників групи. Хочу анонсувати наступну зустріч "Problem Solving Group" - або групи для допомоги подолання проблем, перепон на шляху до цілей, тощо. Формат такий - кожен коротко по черзі говорить 1-2 проблеми щодо професії, розвитку що зараз є складно для вас вирішити, і далі хтось з учасників хто є найбільш кваліфікований в цьому відповідає на запитання, і так по колу. В цей четвер, 27 квітня, у 7й годині по Ванкуверу. Ідеальний формат на годинку для 6-8 людей, Посилання на зум: Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89635628014?pwd=SmhHKzE4WHFxTFg4ZjZ4Sm9wbFRGUT09 Meeting ID: 896 3562 8014 Passcode: Ukraine
-
-
Кому потрібно зареєструвати GST, пишіть в дірект. Поділюся своїм досвідом.
-
У вас там сонця мало для помідор, щоб гарно росли) Огірки або кабачки садіть👍