Канадська Кібер-Січ
-
Нарешті до диско доїхали!💪
-
Тобто за двох можна працювати
-
Та ,бляха. Зконектесь)))))
-
Набір групи NRG Dance в травні🌸 розклад 7, 13, 27 травня вартість 15$ - 1 заняття тривалість 1 година, 12:00-13:00 рівень загальний🫶🏼 📍New Westminster На заняттях ми: •розвиваємо пластику тіла •працюємо над технікою •вчимо хореографії •знімаємо гарні відео •кайфуємо разом місця обмежені❗️ попередня реєстрація обов’язкова❗️ для реєстрації/питань, пишіть Інстаграм: @ nrgdancestudio Телеграм: +16729752111 Хореографії не мають прив‘язки до якогось конкретного стиля, але будуть поєднувати в собі джаз фанк, афро і елементи хіп-хопу💙
-
Набір групи NRG Dance в травні🌸 розклад 7, 13, 27 травня вартість 15$ - 1 заняття тривалість 1 година, 12:00-13:00 рівень загальний🫶🏼 📍New Westminster На заняттях ми: •розвиваємо пластику тіла •працюємо над технікою •вчимо хореографії •знімаємо гарні відео •кайфуємо разом місця обмежені❗️ попередня реєстрація обов’язкова❗️ для реєстрації/питань, пишіть Інстаграм: @ nrgdancestudio Телеграм: +16729752111 Хореографії не мають прив‘язки до якогось конкретного стиля, але будуть поєднувати в собі джаз фанк, афро і елементи хіп-хопу💙
-
www.instagram.com/p/CrmX_FoMAkE/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==
-
www.instagram.com/p/CrmX_FoMAkE/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==
-
От ця клята програма підтримки молодих сімей в Канаді
-
Кул
-
www.facebook.com/groups/firststayrealty/permalink/3572044466373678/
-
Може комусь треба ) Опис - прекрасний ))
-
Маю питання . Чи може роботодавець вимагати під час процесу звільнення попередження в 15 днів раніше , якщо у вас навіть не має контакту? По типу де це прописано і де мій підпис під цим ? Я знала це є в правилах, спеціально питала про це , попереджаючи що хочу звільнитися , а зараз мене звинувачують в тому,що я безвідповідальна і не дала їм знати раніше . Хто має які думки з цього приводу?