Канадська Кібер-Січ
-
Не розмію автора цього тексту🙃 До вторгнення була двічі в Ісландії, вибачайте але туристом завжди добре і скрізь. Якщо мова про жити, то ми навіть в молодості починали з чогось, до поки не найшли свою нішу в суспільстві та вистороїли міцні стіни рутинного життя. Не кожен після університету заїхав в свое житло і на власному авто, та одразу отримали оффер високої посади. Так і тут, ця війна відкинула нас в ті часи, тому треба не один рік праці і наполегливості!
-
Ми схоже про різне розмовляємо, я пояснив чому, але все одно приклади наводите які зовсім про інше і вони недоречні. Приклад з євреями це не про імігрантів. І я не заперечую, що імігранти можуть щось корисне робити в державі де живуть. Чи що імігранти можуть повернутися і працювати в уряді (так, це і є справжнє державотворення, на відміну від побалакати про державотворення в чаті).
-
Кровожерні ви жінки ...
-
Ще й на пляжах)
-
Якщо знати добре мову і не бути йобіком то ніде до тебе не будуть ставитись як до принеси подай іди .. не мішай
-
Здається мені що в мові
-
До адаптації в Польщі те саме відчував
-
Вітаю товариство! Дуже прошу вас надіслати негативні відгуки сюди H5A (778) 953-4483 maps.app.goo.gl/BChp2cfXoFjF53Em6 Вони обманули мої друзів на гроші, не повернули кошти і не допомогли з оформленням дозволу на роботу Це товариство - расисти, вони також відмовили в послугах моєму чорношкірому другу Буду дуже вдячна за вашу допомогу ✨ Якщо потрібно більше деталей - надам в особисті повідомлення