Канадська Кібер-Січ
-
Мені пощастило і батьки слухали тільки західне. Ну там ще залазили гурти типу Рондо і мама любила Арію. Але в 95% тільки нормальна музика. Та потім з 16 я сама себе привчила якимось чином і трішки слухала рос лайно, яке вони називають роком. Але теж це недовго було. Є Надія, шо наступні покоління навіть гуглити це не будуть)))
-
Якщо не під санкціями, то всі росіяни/білоруси їздять всюди ок, лише декілька країн, можливо, Балтії зробили більш суворі правила в'їзду/отримання віз. У нас є вибір, просто ігнорувати ті концерти росіян, бо ватніки всякі ностальгуючи за 80ми будуть ходити на такі концерти, людей не поміняти, їх просто треба пережити :) зміниться покоління, наприклад, цьому гребенщику вже 70)) от що точно неприємно, то інший приклад, коли тобі треба грати проти іншої тенісистки, яка з росії, і саме росія окупувала твоє місто(
-
Я навіть там працював шкіпером на зодіаці, жінкам і дітям не рекомендую їхати на зодіаці, краще взяти велике судно, тому що легально підійти до китів ви можете лише на 150 метрів, плюс врахуйте: вітер, сонце, відсутність туалету (за 3-4 години це може знадобиться), у протоці Джорджії завжди є хвилі (майже завжди), тому можу рекомендувати брати катамаран, компанію рекламувати не буду, якщо є питання у особисті
-
Хтось хоче сьогодні на пляж на bbq, зібрались раптово
-
Друзі, 28 травня відбудеться святкування Дня Незалежності Грузії 🇬🇪, до якого нас щиро запросила приєднатися Darejan. Дареджан, або Даро, — активна грузинська громадська діячка, що з першого дня повномасштабного вторгнення активно підтримує українську націю. Ми мали честь слухати її спіч вчора на святкуванні Дня Вишиванки, де Даро запросила нас долучитися до їх національного свята? 28 травня 3pm біля Art Gallery Vancouver facebook.com/events/s/georgias-independence-day/233808526074482/?mibextid=RQdjqZ
-
Де трохи, до закату
-
Так що, 3ій ще?)
-
Ви скільки ще будете?
-
Со найс
-
Теж боявся постпейд, але взяв (кудо), в контракті написано можу в будь-який момент розірвати
-
Останній лосось сезону 2022 виходить на стіл. Потрібен овердрафт закрити гап, тобто ловити нового…
-
Доречі, дуже важливим для готування ролів є як готувати рис, просто засипати у рисоварку а потім додати рісового уксусу з T&t- це перетворити усе на … не їстівне, потім люба бодега з суші у метротауні здається смачною.
-
І де купувати, здам місце, але це Канада, ви можете зробити закупку де купують шефи …
-
Я купую кожен бег і тестую на своїй рисоварці, потім можно робити як завгодно.