Канадська Кібер-Січ
-
Так, там по ним акція
-
Я червоні взяв, таке собі задоволення
-
Жовтеньких не було
-
Я тільки як тиждень як про них дізнався… але купив інші «смаки», то курво на відчайдушного любителя
-
Я кинув у групу учора про цю прутню, але фідбєку не має, реально всім пофіг. Тут у мене два варіанта: просувати це як «Ленні Ріфеншталь і її покази у Ізраїлі» (але кіно лайно, пропаганда є чи не має - є, я не дивився і не планую), або інша позиція - нащо звертати увагу на всяке проросійське лайно? Його тут забагато, краще працювати з іншого боку
-
Пояснюйте своїм канадійським знайомим що орка армія така: … фото не додам, сорі, чисто бурято- монголи. В доречі, трейлер ми дивились ще пеструна часу тому у мого друга у тсавассені - і він btw сказав - факінг монголіанс, українці круті, бухають але круті, це як канакський міф про північну корею - що там усі дівчата гарні, а армія з ніндзя….
-
Ніщо не заважає робити дві справи одночасно )
-
У мене вже 2 місця зарезервовано, можу когось одного взяти з бєком
-
Это бажає трохи актівітіс завтра:
-
Я в Костко брав якось
-
Частіше таке кидайте
-
Ми вчора з тобою про це розмовляли і я був готов Сьогодні вже ні )) Наступний раз - обов’язково
-
І хто на 100% полягаєтся на картки … і я змушений, бо паркінг та іше лише за візу. Дякувати костко за чекінг карти.
-
Тобто я нічого не втратив, але факт лайновий
-
Додатково: учора у Costco віртуально у мене украли усі картки (усі з RBC bank) RBC відреагував міттево: встановив час і місце, я зараз використовую кеш
-
Вважаю, що така прутня буле масовою
-
Я можу знімати кеш, але не можу сплачувати за паркінг, Бс білсс та інше. Я працював у банку, тому у мене був GP на visa, воно врятувало. І я користувався до останнього
-
Звісно, раптом мордом не вийшла