Канадська Кібер-Січ
-
«Тільки українські двчата»... далі можна не читати
-
Мені здається, шо то отой космонавт другу сторінку завів !)))аххаах Кристофер наче ))
-
Пані та панове. Всім привіт. Шукаю однодумців і колег з професії. Я 3Д художник, планую у майбутньому знайти роботу за професією у Ванкувері, тому радий буду вашим історіям, та й загалом цікавить досвід тих, хто вже можливо цей шлях проходив. Кому цікаво ratlgard.artstation.com/
-
То як в анекдоті : Розмовляють два товариша : - Тобі Маша дала? – Ні. – І мені не дала. От блядь!
-
Буквально так
-
Дякую🙂
-
Усім дякую, особливо сподобавалася відповідь. Де "ми з жінкою роздивляемося інших чоловіків" у мене погані новини, Ви куколд. Бо дивитися на інших дівчат для мужика ще нормально. А от із жінкою на мужиків. Краще нікому не розповідайте. Це і є проблема коли батька немає в родині, потім діти розглядають "жеребців" із дружиною. А сім'ї без батька тому що після 25 квіточка в'яне, а запити тіж самі. От і залишають. 60% розлучень у нас. Зато у чатиках дівчатка у нас самі самі. А чоловіча смертність, в 5 раз більше суіцидів и т.п. це нормально) Я не суджу нікого, я просто кажу що оминаю. Саме я оминаю. І привів аргументи. Якщо у вас немає аргументів а тільки яд щоб образити мене, то мені байдуже... Звичайно є нормальні, Але через більшість, страждають інші