Канадська Кібер-Січ
-
Всепроникаюча зневага до України та українців цього радіо викликає постійну неприпиняючу блювотну реакцію. Вони навіть до гостей, які щось можуть сказати на підтримку України відносяться як до фріков у зоопарку. Що можна чекати від них, коли засновник радіо відкрито висловлює свої імперські погляди
-
Багато людей зараз питає щодо того, як зараз працює програма надання безкоштовного житла від Success. Тут є 4 учасника программи. Федеральний та провінційний уряд який це фінансує (тобто программа має бюджет і залежить від бюджету та наявності місць в готелях), потім є success якому ці кошти виділяє держава і він це адмініструє на загальному рівні, і є служба Cann - яка зараз замість червоного хреста сидить в аеропорту та допомогає тим хто прилетів. Що робити коли ви прилетіли? Йти до стійки Cann яка знаходиться в терміналі на виході з таможні. Також така стійка дублюється на самій таможні для запитань. Сам Cann потім розподіляє людей по готелях. Готелі вибирати не можна і заселяють по принципу "найближчої наявності". Тобто якщо в готелях всі номери зайняті, то вам їх не нададуть. Також, якщо ви в Канаді довше ніж 1 день (або 3 дня якщо вам треба поселитись за межами Ванкувера), або жили в іншій провінції в готелі, то готель теж отримати не можна. Посилання (посилання на Cann має інструкції з фото на українській як іх знайти): successbc.ca/contact-us/ cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/
-
Можу погодитись тільки частково. У мене теж до цього радіо дуже неоднозначне відношення. Нажаль, україномовних FM станцій тут немає і не буде. Проект явно комерційно збитковий. Вони позіціонують себе як російськомовне сионістське радіо ( цікавий компот). Тобто до всіх, окрім євреїв ставляться, як до папуасів. Справа трохи в іншому. Всеж таки головна тема це агресія рашки проти України. І вцілому таки має місце підтримка України. Вона точно не безумовна. Мене неприємно вражає кількість ватоголового непотрібу, який складає більшість слухачів. Ця наврлочь живе тут поряд з нами, користується перевагами вільної коаїни і одночастно підтримує путлера. Саме у ВС цієї погані справді багато. Якось випадково натикнувся на FB групу «Ванкуверская беседка» - о то справжнє ватне пекло. Забанили мене там швидко. Цимбалюк - дійсно класний солдат інформаційних військ, який свідомо йде на ворожу теоиторію і зазвичай впевнено дійсно красиво перемагає. Так, робить це російскою, та для перемоги всі засоби згодяться.
-
Друзі, цього тижню в мене екзамени (сьогодні, завтра, в четвер, та п'ятницю) - тому думаю що не вспію підготувати лекцію (щось я час свій не розрахував). В нас вже забукано місце в holiday inn. Пропоную зустрітися в 7й та провести Q&A (Питання та відповіді) сесію на вільні теми життя в Канаді, лайфхаків і т.д. Я можу запросити спікерів з різної сфери і буде такий типу форум (кожен може розповісти свою історію та помилки, шоб ви могли їх не робити). А наступного тижня вже зробити лекцію по імміграції. Або можно не збиратись в цю п'ятницу 😂😂 Але завжди кращє зібратись😂😂 Кто що думає?
-
Давайте зберемось
-
Підкажіть, де купити пшеницю на кутю?
-
Please check out your local Bulk Barn store, if no other options
-
Підтримую