Канадська Кібер-Січ
-
В тебе там все ок?
-
Вона залишеться ще на ніч завта має зїхати, що був тієї ночі чоловік, скоріше це її.... ну ви зрозуміли. Поліція сказала що він мав заборону наближення до неї. Чув знову падаючі скляні трубки з-за кімнати. Вона скоріше всього теж вживає. З виселень на еренбі важко, власник домовився що вона має завта виїхати якщо ні то через поліцію. Умивашка для зубів є, але вони нею користувалися я зрозумів 😬
-
Взагалі то я часто попадаю в такі ситуації, то у Львові один чувак сусід повністю обчистив до нуля з одягом грошима зі всім. Ноутбук взуття 14us не знаю що він з ним робив) Він Взяв у власника номер телефону і подзонив щоб дізнатися як я пізніше зрозумів чи я далеко, я втой момент був на роботі. Сума збитків до 2тис дол. Тільки паспорт і документи залишив витягнув з сумки як подарок) Якби не він я може би і не віїджав з-за кордон. Поліція не найшла, хоча він і документи надавав.
-
Да ти щасливчик
-
Бо ти ж бачиш. Він до неї наближатися не має, а вони обидвоє дують
-
Та, тому давай без геройства і якщо цей буйний буде знову ахуєвать - зразу дзвони в поліцію
-
Дивився Роберта Сапольські про поведінкову психологію людини , він говорить що ми обмеженні в своїй свободі волі, свобода волі в нас тільки 5% рішення що приймаються свідомо, а інші 95% приймаються автоматично. Це добре і описується в книзі взом Маркетингу, що і користуються цими речами маркетологи, політологи, релігійні діячі ітд. Щоб переробити свої звички потрібно прикласти багато зусиль. Наприклад коли ви вчилися водінню, ви все це робили усвідомленно(пілот) і кожна дія забирала багато концентрації, уваги тобто ви мали усвідомлювати кожен рух кожну дію. Постопово з практикою ці навички автоматизувалися на підсвідомий рівень (автопілот)в якому ви не задумуєтесь над кожною дією та рухом. Так і вжиті з привичками, та іншим. Ми раби своїх привичок, свого інформаційного поля в якому та оточення в якому перебуває, так само ще впливає генетичний фактор. Це якби трохи виправдує їх ніби, але я всеодно вважаю що від здорові люди не повинні від таких людей потерпати, попадати під їхній вплив, діставати якусь фізичну шкоду ітд..