Канадська Кібер-Січ
-
Поки сюрприз, але вгадайте з назви про шо буде ця гілка?:)
-
Пора всім на хейстінг
-
Що ж ви всьо про наркоту
-
спайси, солі?
-
Це було провокативне питання
-
Мені порекомендували звернутися до них 🙂
-
А що значить хейстиг?🤔
-
Оце місце
-
Хах, місце біля моєї роботи нагадує 🤣🤣🤣
-
Шановне панство, всім привіт. Прошу не довіряти даній особі
-
Краще їдьте одразу додому @NononJa. Вам тут не місце
-
Я втратила із-за Андрія з мамою з м. Харків - 1500 доларів. Ганьба
-
В підсумку: вони передумали і навіть не написали мені. Коли я спитала, сказали, уппс ми передумали, нам дорого. А ось я бачу знову шукають і за 3000!
-
Вони підтвердили і ми домовились, що вони вишлють мені гроші, як заселяться. Я повірила і відмовила іншим людям
-
Нещодавно я розмістила обяву про термінову здачу квартири за 2900 в центрі
-
Я все сказала. Людям вирішувати. Мене багато хто знає в Ванкувері і підтвердять, що я порядна а людина. А Вам подвійна ганьба - за подвійну брехню!
-
Ми вам нічого не обіцяли, ваш ріелтор нам сказав одразу, що такий варіант оренди для нас дорогий, тож ми подумали і вирішили, що нам такий варіант не підходить, і повідомили про це ріелтору, яка, своєю чергою, повідомила господиню квартири. Платити вам гроші, плюс ще й депозит, і плюс ще за перший і другий місяць, і плюс договір тільки на два місяці, це надто дорогий і якийсь підозрілий варіант мені здається.
-
Я втратила із-за Андрія з мамою з м. Харків - 1500 доларів. Ганьба
-
В підсумку: вони передумали і навіть не написали мені. Коли я спитала, сказали, уппс ми передумали, нам дорого. А ось я бачу знову шукають і за 3000!
-
Вони підтвердили і ми домовились, що вони вишлють мені гроші, як заселяться. Я повірила і відмовила іншим людям
16 Jan 2023, 06:08
18081/24302
about 5 hours ago