Українці у Ванкувері
-
Добрий ранок , може в когось є антибіотик від циститу , вчора були в Ванкувері в 8 аптеках нічого не має ( без рецепту не дають ) і в walk clinic( не прийняли бо було дуже багато людей ) . То я б купила це , або поверну препарат через 1,5 місяця подруга привезе з України .
-
Ось цей Azo має продаватись без рецепту, принаймні в штатах можна купити в магазині 3 рази на день по дві таблетки. Але не лякайтесь дуже фарбується моча від них в оранжевий колір
-
Всім привіт. Заправка Автокондиціонерів🚙 Наш укр.майстер. +1 (236) 987-5816, Микола, СТО O.P.U.S. Autoworks. Ванкувер.
-
Привіт!) Шукаю хто хотів би зробити гарні фотокадри у Ванкувері на професійну камеру у понеділок (17.06)📸. Стосовно години, локації і образу домовимось, залежно від ваших побажань😊. Ціна 70доларів за фотосесію (1,5год). Віддаю оброблені фото 20-40шт.. в залежності від кількості локацій та часу зайнятості☺️. Усі прикріплені фото зроблені мною. Пишіть якщо є запитання. Без звʼязку з 3 до 10 вечора.
-
Шукаю роботу! Є PR
-
Теж цікавить. Я би порадила кларітін але можливо хтось краще щось знає. Мій друг страждає зараз
-
Кто то знает сервис такси, в которой можно перевозить небольшие предметы, типа мини столика?
-
В мене син алергік , коли починається алергія разом з антигістомінними приймаємо Quercitin , його можно купити на Амазоні.