Українці у Ванкувері
-
Я - ні. Мої друзі - так. Ну воно так і працює, як ви думаєте. Робите запит через аппку, зустрічаєтесь з власником, він передає ключі. Читайте умови власника, інколи вони дають ліміт по кілометрам або щось подібне
-
Коли будете біля авто додаток скаже вам при реєстрації поїздки зробити максимально багато фото авто ззовні та в середині. Ще може таке бути що і власника не буде коли берете авто, а розблоковуєте авто через додаток а в середині буде лежати ключ від авто.
-
Я декілька разів брав авто через Turo. Впринципі все дуже зрозуміло. Знайшов авто, подав запит і власник має підтвердити. Там ще буде плюс до ціни що ви бачите додатково страхівка. Дешевше значно коли завчасно і на довгий термін.
-
Доречі ще плюс Turo в тому, що можна брати авто в оренду на Українські права. Evo каршерінг хоче тільки Канадські.
-
👍👍
-
А де буде ціна за страховку? Де її побачити ?
-
Вже в кінці перед оплатою вона буде добавлятись. Там є два вида дешевша і дорожче. Я вів до того що сума яку спочатку бачите не є кінцевою.
-
Не можу срін додати
-
Ось тут вона є ? І скільки приблизно вона коштуе ?
-
turo.com/ca/en/drivers/30164608
-
У мене є акаунт на Туро та декілька авто, якщо у когось є запитання - пишіть.
-
О сорі, там тільки х7
-
Нам треба мінівен або інше авто на 6-7 місць
-
Так
-
BMW на 7 місць ?
-
Дякую за допомогу.
-
Вибачте нам потрібнен засіб пересування а то дуже дорого.
-
Водійське посвідчення Саскачевану підходить для цього додатку ?
-
Якщо хтось випадково шукає сьогоні компанію щоб прогулятися центром - пишить в пп)) Я в тут зовсім недавно, буду рад любій нагоді познайомитися) Про себе: М 35 років)
-
Думаю що так.
16 Jan 2023, 06:08
10926/13221
about 6 hours ago