Українці у Ванкувері
-
На офіційному сайті є телефони, там лише вам можуть надати ТОЧНІШУ інфу. Хто візьметься вам давати гарантії по сенсах, якщо у вас є сумніви
-
📣 #БУДЕМО_ЗНАЙОМІ_BCUA 🇺🇦🇨🇦 ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПІКНІК 🎯 Мета: об'єднати українську громаду Port Moody, Coquitlam, Port Coquitlam та інших міст, надихнути на нові знайомства та позитивні враження, а також цікаво і весело провести час на природі. Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками й насолоджуйтеся днем на свіжому повітрі! ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 10:00 AM 📅 28/07/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ до групи у телеграм - всі організаційні питання там 👉 t.me/budmo_znayomi_bcua
-
Добрий ранок! Пропоную індивідуальні уроки англійської мови для підлітків та дорослих. Маю рівень C1 та п'ять років досвіду у репетиторстві. Індивідуальний підхід, сучасні підручники, інтерактивні платформи та програми. Працюю з рівнями А1-Б2, повністю під Ваш запит: знаю як залучити та легко пояснити складне. 60 хв - 15 $. Маю багато позитивних відгуків, буду рада бачити нових учнів. З усіх питань звертайтесь особистих. До зустрічі 😉
-
Бизнес идея: фудтраки со вкусняшками для собак. В Калифорнии стали популярны собачьи фудтраки со вкусняшками для собак. 🚚 Ваши фургоны с животными угощениями могут стать настоящим хитом на пляжах, в парках и других местах, где обитают пушистые друзья. Создайте успешный бизнес, который будет одобрен нашими мокроносыми друзьями! Лимон 🍋 | Подписаться
-
Вітаю) Скажіть будь ласка хто знає чи потрібна віза для того щоб летіти транзитом через Дублін Ірландія? Дуже потрібно
-
Ми летіли в березні. З ночівлею в Дублін. Не потрібно було
-
Вітаю всіх, хто ще можливо не знає, я працюю в компанії Telus вже більше 2х років та періодично пишу щодо нових цін та акцій від компанії, також якщо в когось є запитання - звертайтесь ✅ Наразі актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜📺 Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $59 або $69 на місяць - Перші два місяці безкоштовно 📱 Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100 ГБ 5G+ / 150 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення❗️ТИМЧАСОВО - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $39 / $35 (Family discount included) 📍 KOODO - 50 ГБ 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення❗️ТИМЧАСОВО - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $29 Для більш детальної інформації звертайтесь в особисті повідомлення
-
Привіт усім, потрібно чоловіка ! підробіток на сьогодні на ніч, 11рм-4 ам За деталями за тел 6045623950 Телеграм, Воцап, текст меседж
-
ПРОПОНУЮ ВАШІЙ УВАЗІ ЗАНЯТТЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ⭐️ Про мене: 🔥 Процес навчання відбувається з використанням сучасних, інтерактивних матеріалів. Під час вивчення мови охоплюються всі мовні аспекти : граматика, лексика, говоріння, письмо. 🔥 Використовую різні цікаві ігрові, комунікативні методики, відповідно до віку та рівня 🔥 Враховую індивідуальні особливості кожного учня, вмію зацікавити і знайти спільну мову. 🔥 маю повну закінчену педагогічну освіту і великий досвід у викладанні 🔥 маю досвід спілкування з носіями мови -Працюю онлайн на платформі Zoom - Можливі Парні/групові заняття (3-5 людини) 🥰 Пробне заняття – АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНЕ 💲 300 грн
-
Я летіла транзитом,була не потрібна. Але це було майже 2 роки тому. Вас просто проводять спеціальним коридором з зони прильоту у зону відльоту.