Українці у Ванкувері
-
Всім привіт Батьки тінейджерів скаржаться що дитина НЕ хоче вибирати професію "фінанси" і займатись музикою 🤷. Але ж цим на життя не заробиш... Проводимо ефір з кар'єрним радником Ольгою Руденко, вона поділиться перевіреними лайфхаками з 5ти річного досвіду. Так сказати, як допомогти дитині знайти майбутнє так щоб сусіди не викликали 911 від криків 😮💨 Поставте лайк ❤️👍 на це повідомлення (або в особисті) якщо проблема актуальна, треба зрозуміти скільком це "болить" 💔
-
Звертайтесь! Українська команда з досвідом, перевезем ваші речі швидко і якісно! +1 (604) 720-0308 excellentmoversbc.ca/
-
Telephone consultations on consular issues: Wednesday- 2:00 pm - 3:00 pm Thursday - 11:00 -12:00 Friday - 2:00 pm - 3:00 pm Я дозвонилась в цей час с 87 раза 780-425-3217
-
Генеральне консульство | Генеральне консульство України у м.Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/generalne-konsulstvo
-
На сайті консульства є телефони та електронка. Якщо телефони мовчать, пишіть обов'язково- вони так ще швидше побачать звернення
-
Добрий ранок. Питання до мам з дітками однорічного віку. Куди ви звичайно ходите, може є організація де зустрічаються мами з дітками та граються разом( Річмонд). Дякую
-
Не таємна, я сам робив через них. Імейл: [email protected]
-
а можна в лс? явки адреси паролі, або тут якщо не секретна інфа, дякую.
-
зрозумів, дякую.
-
Всім привіт, є тут хто знає як отримати справку довідку про не судимість з України? Лінк або текстова форма на процесс, буду дуже вдячний, і скільки приблизно часу це займає? Я давно не в темі, допомагаю бабусі.
-
📣 #БУДЕМО_ЗНАЙОМІ_BCUA 🇺🇦🇨🇦 ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПІКНІК 🎯 Мета: об'єднати українську громаду Port Moody, Coquitlam, Port Coquitlam та інших міст, надихнути на нові знайомства та позитивні враження, а також цікаво і весело провести час на природі. Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками й насолоджуйтеся днем на свіжому повітрі! ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 10:00 AM 📅 28/07/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ до групи у телеграм - всі організаційні питання там 👉 t.me/budmo_znayomi_bcua