Українці у Ванкувері
-
Зрозуміло, якщо є багато десятків тисяч $ то жити можна будь де, я загалом запитаю, як з роботами, з житлом, чи є чось в районі 1500$, 2000$ однокімнатна квартира і так далі.
-
www.instagram.com/stories/venera_ibragimova2017/3419514807500946274?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXJtbm15M3ZvanVzMA==
-
Theater of Drama and Puppets "Salamandra"
-
Приходьте з діточки на виставу
-
Привіт, поділіться враженнями життя в Ванкувері. Я був там минулих вихідних, це просто ідеальне місце для життя, дуже гарно, хоч і не скрізь побував, но був сильно вражений.
-
Привіт всім, хто робив паспорт для дитини? Підкажіть будь ласка, скільки ви часу чекали на курʼєра ?
-
Це рідкість, але якщо і буває, квиток вам не сильно допоможе)))
-
Рекомендую забронювати. Мені останні два роки завжди не щастить попасти, якщо я не забронюю. Останній раз я чекала 5 годин (!!) (Не попала на два, причому другий пакували додаткових півгодини. І я була перша в чергі, хто не попав 😂)
-
Привіт. Ніхто найближчим часом не збирається їхати до України? Потрібно передати корпоративний ноутбук. Напишіть у приватні, якщо хтось їде, домовимось.
-
Ну їздили ми, і не раз. Для спокрю краще купити квитки, але ну це не так УУУ складно що НЕ ДОЇДЕТЕ, мені це дивро
-
Ну я не знаю, в мене два хлопця з Вікторії і їздять до мене регулярно, я там жила та їздила регулярно, ніколи не було щоб не попасти. Максимум - не буде квитків на цей, так будут на слідуючий, вони кожну годину чи дві, залежить від сезону