Українці у Ванкувері
-
Англійська для CUAET українців. Викладач кафедри англійської мови Університета. Ph.D in English Philology at SFU, Burnaby, BC, Canada. 35 років викладацького досвіду. Доєднуйтесь. Волонтер.
-
Yuliia Mykhailenko [email protected]
-
Заблокіровка спаму. Безкоштовно.
-
Любі Українки! Запрошуємо на Girl’s party у Ванкувері з укр дівчатами для перегляду укр фільму , знайомства , цікавого та веселого проведення часу разом ( із розважальними іграми та смаколиками). Вартість : 40 долл. У неділю , 11 серпня об 16:00 у Даунтауні. Дрес-код: червоний одяг або щось червоне в образі❣️Кількість місць обмежена, встигни забронювати своє🤗
-
Дорогі українці, якщо можна допоможіть будь ласка. 9 серпня прилітаю з Калгарі на декілька днів у Ванкувер, мене обіцяли зустріти, але не зможуть зробити. Якщо хтось може зустріти мене ввечері та дати прихисток на ніч скажу велике дякую. Допоможіть мені будь ласка 🙏🙏🙏🥲
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victorr1999
-
В телефоні введіть повідомлення чи є ще служба SUCCESS яка допомагає з житлом чи будь хто інший, підійдіть до інформаційного центру. В місто іде метро, 🚈. А ви о котрій прилітаєте? Якщо ніхто не відгукнеться, можливо розгляньте варіанти з Hostels. Це не найкращий варіант, але найдешевший точно. Ось також пані Світлана виставила оголошення по житлу.
-
Здається обмебльована кімната з приватним санвузлом в елітному будинку на березі річки Фрейзер в New Westminster до 1 січня. Заїхати можна з 15 серпня. В квартирі вже живе жінка з України. Тому перевага надається жінкам. За деталями пишіть в приват.
-
Лайкнула дівчина у червоній сукні))))
-
У кого є свій бізнес, допомагаю (безкоштовно) з приводом клієнтів/збільшенням прибутку. Можете в особисті писати
-
Наскільки я знаю ніяких, ну можете подзвонити бордер контроль та спитати чи правда. А які ще можуть бути?