Українці у Ванкувері
-
Комнаты обычно до 1000 можно найти для одного
-
Это лучше напишите в фейсбуке Очень много кто ищет работу
-
Доброго дня. Шукаємо помічницю по прибиранню один раз на тиждень в будній день в West Vancouver. Години з 10:00 до 17:00 чи до виконання повного об’єму роботи, сухе і вологе прибирання, прання одягу і постільної білизни, прибирання. Порядна, охайна, трудолюбива жінка від 36 до 50 років, активна. Work permit та COVID вакцинація обов’язково. Будь ласка, пишіть в приватні повідомлення
-
Да конечно Напиши в личку я вам отправлю 😉
-
Не волнуйтесь Work permit будет сразу как вы приедете Вы будете в аэропорту контактировать с эмиграционной службой Она вам даст абсолютно всё Все данный волонтеров,что вам необходимо сделать Не паникуйте )))
-
Если у вас нет знания языка Вы можете спокойно пользоваться переводчиком или попросить человека,который бы вам переводил ))) В аэропорту всё хорошо для нас организовали )))
-
Всім привіт мене звати Адріана . Працюю в компанії телус в відділенні promotions(знижок ) маю найкращі ціни на домашні сервіси та мобільний зв’язок , пишіть свою повну адресу мені в приватні повідомлення і я вам скажу які тарифи та ціни доступні по цій адресі . Ціни онлайн чи в торгових центрах набагато вищі , тому пишіть буду рада допомогти кожному )) навіть якщо в вас є інтернет з іншим провайдером , допоможу відмінити і дати кращу ціну та якість
-
психологічна допомога #психолог консультації для біженців Дистанційно (Viber/Telegram/WhatsApp: +38 068 932 61 06) Я психолог – консультант. Працюю як з дорослими, так і з підлітками. Я зможу допомогти Вам розібратися з наступними запитами : - зміни життєвих обставин, криза; - біль втрати, самотність; - наслідки перебування в релігійних організаціях, сектах; - переживання внутрішньої порожнечі, розпачу, безнадійності; - складнощі у дитячо-батьківських відносинах; - емоційна залежність; - проблеми встановити тривалі, близькі відносини у парі; - неможливість реалізації у сфері сім'ї та професійної діяльності; - депресивні стани; - переживання почуття тривоги, сорому, провини; - фобії, страхи, нав'язливі думки та дії; - розлади харчової поведінки; - хронічна втома, прокрастинація; - проблеми в адаптації та соціалізації; - емоційна нестабільність та замкнутість; - низька самооцінка, невпевненість у собі; - відсутність та втрата сенсу життя - питання ідентичності, "хто я?" Мій досвід роботи в галузі – 12.5 років. Диплом магістра - психолог, викладач психології. Гарантую Вам безпечний конфіденційний простір і буду радий Вам допомогти. Юрій, 39 років. Усім мира. Бережіть себе.
-
Привіт. Там зараз немає, але скоро почнеться сезон то мають бути, десь з середини березня. Я ще дам вам імейл адресі агенції яка набирає персонал на банкети в готелі як додатковий персонал. [email protected]
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка , де можна пройти безкоштов медогляд в Коквітламі ?
-
-
💻Онлайн школа програмування 💻 Для дітей від 5-17 років🧑💻 Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁 🎁🎁 ✅В нас є курси на будь який смак: від курсу з фото📷 редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр (Java, Python)🎮 А також є мега цікавий курс 3D моделювання Наші заняття проходять у zoom⬅️ Ми навчимо дитину👇 створювати ігри🎮, робити додатки🧑💻, відеомонтажу та працювати с фото редактором🙂 Пишіть мені 👇"ЦІКАВО"👇і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁🎁🎁